NGA Classroom: l'art cal treballar-la!

Després d'estar un dia desconnectat de la xaxa, donem la benvinguda a la setmana amb el recurs NGA Classroom, un espai on hi podrem trobar tota mena d'activitats i exercicis per introduir l'art als nostres alumnes. Com bé haureu pogut observar els continguts que se'ns presenten estan en anglès, però això no hauria de ser un inconvenient, sinó tot el contrari: ens cal encaminar els nostres infants a la llengua estrangera des de qualsevol àmbit curricular. De fet, no hi ha dubte que d'aquesta manera podran aprendre un gran ventall de paraules i d'expressions lingüístiques. 


Un cop sigueu a la pàgina principal ja veureu que tots els recursos que ens ofereixen tenen la mateixa estructura (cliqueu damunt de l'activitat que volgueu fer): Breu explicació dels continguts generals de l'activitat, objectius i nivell al que va dirigit (plana principal); Lesson Plans (concreció curricular de l'activitat escollida); Student Activites (activitats dirigides als estudiants); Printable Worksheets (fitxes per fer amb els nostres alumnes); Bios/Resources (biografies i recursos que ens poden ser útils a l'hora de realitzar l'activitat proposada).


Trobo que és un espai molt interessant, ja que en podem exteure continguts que ens poden ser molt útils, sobretot a l'hora de treballar i/o fer activitats artístiques amb els infants. Si us ha agradat no us podeu perdre NGA Kids, un espai dirigit als més petitons on hi podrem trobar tota mena d'activitat i recursos interactius. N'hi ha que són fantàstics, no us els perdeu! 

Comentaris

Marisol ha dit…
Uns espais molt interessants per apendre eines i començar a crear!! gràcies Joel.
Joel Artigas ha dit…
Gràcies Marisol! Me n'alegro que t'hagi agradat aquest espai. Jo també el trobo molt interessant. Una abraçada.
Ana Martínez ha dit…
Parece interesantísimo. Voy a ponerme a investigar. Un saludo.
Blanca B ha dit…
Bueno, bueno, Joel, tengo una acumulación de enlaces para inspeccionar que me salen las listas por las orejas, jaja.
No seas tan productivo y eficaz, porfa, que no doy abasto, jaja.
Gracias por compartirlo, lo iré mirando de a ratitos. Un besito, este entero, no a ratitos, jaja.
Joel Artigas ha dit…
Ana, investiga investiga! Seguro que encuentras algo que te será útil. Saludos.
Joel Artigas ha dit…
jjeje, Blanca! Productivo yo? Tú si que eres una máquina de publicar recursos y más recursos! Vale... tengo que reconocer que nos faltan horas para asimilar todo lo que vamos publicando!! Este verano mi curso intensivo será ponerme al día con los recursos que me he mirado a "ratitos". :)

Igualmente, besos enteritos de tiempo y nuevas aventuras online!
Magda ha dit…
Joel aquest espai és fantàstic i el NGAkids una meravella m'ha encantat!!!!
Uffff quina quantitat de recursos per mirar!!!
Em falten horessssssssssssss jejejjejejeje.
Petonets gaire bé recuperats per fi!!!!!!!
Joel Artigas ha dit…
Què bé Magda que t'hagi agradat! Sí, jo també el trobo magnífic. Em sembla que a tots ens falten hores...jjejje. Ànims que això ja s'acaba. Me n'alegro que ja estiguis més recuperada. Fins aviat. Una abraçada. :=)