Leo lo que veo: un espai ple de continguts educatius

Segur que molts de vosaltres ja el coneixereu, però trobo que no podia faltar en aquest bloc. Sí, es tracta de Leo lo que veo, una espai educatiu que ens presenta un bon grapat de recursos i activitats didàctiques per fer servir amb els nostres infants més petitons (Educació Infantil). Els continguts que se'ns ofereixen els podem trobar categoritzats a la barra lateral esquerra. Si cliqueu damunt de qualsevol de les opcions presentades se us obrirà una finestra nova amb tot tipus d'imatges que ens seran d'allò més útils (si el que us interessa és el treball en bits d'intel·ligència aquesta pàgina us anirà molt bé. Només caldrà que us imprimiu i us plastifiqueu els continguts).


Després de remenar una mica la iniciativa de Mercedes Senac i Esther Pazos, aprofito ja per felicitar-les, és molt recomanable que entreu a les categories Actividades i Enlaces de interés, dos espais plens de continguts educatius, descàrregues, ..., una autèntica delicia per a tots aquells que estem aficionats a rebuscar tot tipus de recursos per la web. Sense cap dubte, un bon lloc a guardar!

Per cert! Si en voleu més també podeu visitar el seu blog, en aquest també hi trobarem recursos i activitats educatives. Jo ja els segueixo! 

Comentaris

Blanca B ha dit…
Este es un viejo conocido que nos ha aportado grandes aventuras. Gracias por recordarlo, Joel. Besos con helado.
Magda ha dit…
Aquest si que el coneixia i tant que no hi podia faltar al teu bloc amb tants i tants recursos que ens ofereixes ehhhhhhhh
Ara faré una ullada al seu bloc que no el conec que segur que es la mar d' interessant.
Petonets avui ben geladets per passar una mica millor aquesta calor ( has vist sense volguer he fet un rodolí jejejejejejej)
MUAK !!!!
A´Punto ha dit…
En mi caso cada uno de los recursos que nos enseñas son casi todos desconocidos, así que me lo quedo para verlo con calma¡ Besiños ;P
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Si ya sabia que lo conocías, de hecho ya te he visto que les seguías a su blog! jejje! No esperaba menos... :) De nada, siempre va bien ir actualizando nuestro contenidos, a veces quedan en el olvido...

Besos de verano!! :)
Joel Artigas ha dit…
@Magda Magnífic el rodolí, m'ha encantat!! Potser hauries d'obrir un bloc i fer un recull d'aquests comentaris tant genials... jajjja! Sí, trobo que he fet bé de deixar un petit raconet per aquest recurs, està super bé!!! :)

Petonets, i sí, ben freds!! Quina calooor! :)
Joel Artigas ha dit…
@Vero jejje! Para eso estamos, para dar a conocer todo tipo de recursos, actividades educatives, experiencias, ... Sí, sí, tómate el tiempo que necesites, vale mucho la pena ya verás!

Besets, nos leemos pronto! :P
Anònim ha dit…
SI et passes pel meu bloc hi trobaras un regalet per tu!

Fins aviat! ;)
Ana Martínez ha dit…
Aunque es un recurso conocido no por ello deja de ser buenísimo. Gracias por recordárnoslo. Un saludo.
Joel Artigas ha dit…
@Eugenia Moltíssimes gràcies, ara mateix passo a buscar-lo. Quina super il·lusió!!!! Gràcies!! Muaak.
Joel Artigas ha dit…
@Ana Sí!! Qué buen comentario. Totalmente de acuerdo! Un besito de miercoles.
Berta ha dit…
I en catala? No en trobo enlloc!