Edition 8x8 i Let's Explore: llocs per aprendre i agafar idees

Després de voltar una bona estona per la xarxa, us presento dos espais que de ben segur ens poden ser útils per plantejar i/o descobrir noves activitats per fer amb els nostres infants. En primer lloc tenim Edition 8x8, un lloc web en alemany, així doncs, si no enteneu aquest idioma (és el meu cas), és molt recomanable que us traduiu la pàgina. Fet això, podrem passejar una miqueta més relaxats i començarem a entendre els continguts que se'ns presenten: imatges i manualitats en moviment. Val molt la pena que hi entreu i en feu una ullada, ja que en podem extreure idees molt interessants.


A continuació, us afegeixo teniu algunes de les propostes que se'ns presenten:



En segon lloc us presento Let's Explore, un espai ple d'idees, manualitats, activitats, ..., per realitzar amb els nens, a fi, i tal com ens expliquen els seus autors, d'anar més enllà de l'educació escolar. Tanmateix això no vol dir que en poguem extreure idees interessants per fer servir als nostres centres, sinó que a partir dels continguts que se'ns ofereixen siguem capaços de trobar eines i estratègies educatives diferents.


És un espai ben complert, la veritat és que cal estar-hi una bona estona per descobrir tots els recursos que se'sn proporcionen. Molt interessant i recomanable! Espero que tingueu una bona passejada.

Comentaris

A´Punto ha dit…
Guauuuu, últimamente de dos en dos propuestas cada dia Joel¡ Nos maravillas con tantos recursos fantásticos, me ha encantado hoy, en alemán ;P
Besiños¡¡ Muaaacks
Unknown ha dit…
Qué chulada!Con lo que me gusta a mi esto... jajaja! =)
Olga ha dit…
M'ha encantat la segona proposta!!!
Ja he pres algunes idees!
Mil gràcies per les teves aportacions, Joel!
Magda ha dit…
Uauuuu Joel quines bones aportacions, cada dia em sorprens amb les teves propostes !!!!
Uns espais la mar d'interessants i dels quals en podem treure molt bones idees!!!!
Demà l'últim dia d'aquest curs uffffffff que ràpid que ha passat !!!!
Petonets ben fresquets!!!!
Blanca B ha dit…
Bueno, bueno, cada vez se va internacionlizando más esto, ahora en alemán también. Son unas páginas estupendas. Gracias por descubrir tanta maravilla. Un besito hoy más fresco que ayer.
Blanca B ha dit…
Joel, date una vuelta por el blog, hay una página de ilustradores que te va a encantar.
Joel Artigas ha dit…
@Vero Me encanta que os gusté, yo disfruto muchísimo haciendo publicaciones. :) Ya sabia que te gustaria el recurso en alemán :P Muchos besitos. Nos leemos pronto. Muak.
Joel Artigas ha dit…
@Sara Sí, no? A mi el segundo me encantó. Hay que aprovechar este verano para descubrir a fondo todos los recursos!!! Besoooos! :)
Joel Artigas ha dit…
@Olga A mi també Olga, és genial! Gràcies a vosaltres per estar sempre per aquí. No saps com m'anima veure aquests comentaris. Bon estiuuu! Petonets.
Joel Artigas ha dit…
@Magda Qué bé poder-te sorprendre amb aquests recursos. Estic molt d'acord amb tu, en podem extreure moltes idees i coses interessants... El temps passa super ràpid oi? D'aquí dos dies ja som al setembre!!! Aixx... :) Petonets congelats!!:=)
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Si, si, hay que abrir puertas a todos los recursos, sean de dónde sean... :) Madre mia si esto no se acaba nunca, eh? Ahora mismo me pasaré por tu blog!!! Gracias. Un abrazo muy fuerte!