Cuidem el Medi Ambient!

Com molts de vosaltres sabreu ahir va ser el Dia Mundial del Medi Ambient. Sí, Educació i les TIC ha arribat una mica tard! Tot i així, i aprofitant la tardança, mai és tard per transmetre la importància de cuidar el nostre entorn, el lloc on vivim, la nostra vida, ... Cal ser conscients d'aquest desastre ambiental que cada cop es va fent gros i més gros. Sí no ho fem ara, quan ho farem? Volem que els nostres fills visquin en aquest món contaminat? ...


Al llarg del dia d'ahir vaig llegir un munt d'espais i blocs que manifestaven el seu malestar i la importància de donar a conèixer les greus conseqüències que té no tenir cura del medi ambient, no ser conscients de la problemàtica ambiental el qual estem immersos. Sí, ser que estem en un dels pitjors moments socials i econòmics, però això no vol dir que hagim de deixar de banda el nostre entorn, allò que ens permet ser, estar i viure! 

Mai és tard per recordar que de món només en tenim un i que sino el cuidem anirà desapareixent mica en mica. El Dia Mundial del Medi Ambient és un dia simbòlic que cada any ens alarma de la greu situació que patim. No hi ha dubte que, hem de lluitar dia rere dia per apagar aquest crit de desesperació!

Què podem fer? - Aprendre a cuidar el Medi Ambient

Jocs per aprendre a cuidar el medi ambient

Experiència educativa de l'Escola Joan Maragall de Rubí

Fem manualitats cuidant el medi ambient


Una princesa en apuros

No abandonis el nostre planeta. Estima'l, aprèn a fer-ho!

Comentaris

Unknown ha dit…
A mi se me pasó el día...pero muy bien tú!=) Sabes, en estas prácticas me he dado cuenta que los niños están más concienciados de lo normal en cuidar todo lo que les rodea. Me alegro de que existan y se respeten esta clase de días!ESTUPENDO!=)
Magda ha dit…
I tant que hem de cuidar el medi ambient , és importantíssim i cal que tots plegats en siguem ben conscients.
Ahir volia explicar un conte de les tres bessones amb el poble de Salt( que és on treballo) com a protagonista. Es titula: "Les tres bessones també fan de Salt un bon lloc per viure" i parla de l'importància de reciclar, de no embrutar els carrers, de fer servir les papereres .... i tot centrat en el nostre entorn ja que ens parla de llocs de Salt en el conte.Per tant molt adient!!!!!
Però em va quedar pendent ja que porto 2 dies a casa malalta,( uffffffff amb la feinada que tenim ) però que hi farem !!!!
Com sempre molt bona entrada i molt bona feina.
Petonets!!!!!
CRISTINA ha dit…
hola Joel al fin puc comentar y contestar, he tingut problemes amb el Chrome i he d'utilitzar l'Explorer per fer comentaris. Gràcies per la felicitació de les 50.000 visites y et seguisc dia a dia.Una abraçada
Blanca B ha dit…
Bueno, bueno, Joel, qué cantidad de cosas, voy a tirarme un ratito viéndolas. Y no te preocupes, guapetón, que el medio ambiente te lo agradece igual aunque sea un día después, jaja. Es que tengo buenas relaciones con él y me lo ha dicho directamente. Un besito verde, y no nos des tanto trabajo, que ya estamos muy cansaditos.
A´Punto ha dit…
Me has tocado la vena sensible Joel, este post me ha encantado¡¡¡ todavía queda muchísimo camino por recorrer pero arriba todas las iniciativas¡¡ besiños y que tengas un feliz miércoles¡¡¡¡
Joel Artigas ha dit…
Jejje... A mi se me pasó...pero no pude soportarlo, Sara! Qué bien que tus niños ya empiecen a ser concientes de la importáncia de lo que les rodea. Esto es que reciben una buena educación, no crees? Magnífico!

Besos. Muchas gracias por el comentario. Me alegra verte por aquí!
Joel Artigas ha dit…
Sí, Magda!!! M'encanta que hagis escollit aquest conte tant bonic, té una pinta estupenda! Però, descansa home!!! Que no hi ha qui et pari, estas malalta i segueixes pensant i preparant cosetes... Això sí que és ser una mestra com cal!!!

Gràcies a tu per aquestes paraules i aquestes felicitacions! T'envio forces i ànims per aquest últim tram de curs i perquè t'acabis de posar bona!!!!

Petonets!!!
Joel Artigas ha dit…
De res Cristina!! Gràcies a tu per visitar-me i per deixar els teus comentaris, la veritat és que em són molt útils! Espero que acabis d'arreglar aquests problemes d'exploradors. Últimament ens estas fent unes aportacions super interessants, no paris!! Gràcies de nou, Cristina!!!
Joel Artigas ha dit…
Blanca, espero que me lo agradezca...estoy seguro que sí! ;) Para eso nunca es tarde!! Qué bien que tenga una comunicadora tan buena (no se lo digas..., pero yo me aprovecho mucho de sus ideas y pensamientos. Son magníficos!).

Celebro que te haya gustado. A mi me ha encantado realizar esta publicación. Un super abrazo!!
Joel Artigas ha dit…
Qué bien que te haya gustado tanto Vero! Estoy de acuerdo, aún hay mucho que hacer y luchar... Ya sabes que a mi me encanta leer vuestros comentarios, son mi fuente de inspiración para seguir trabajando y aportar nuevos contenidos!

Besitos enormes!! A estas horas: feliz jueves... Muak.
Ana Martínez ha dit…
Muy buena entrada Joel, llena de buenos recursos para trabajar el medio ambiente. Un saludo.
Joel Artigas ha dit…
Gracias por tu comentario Ana. Celebro muchísimo que te hayan gustado los recursos que he publicado... Muchos saludos!