Color in Motion: una manera diferent d'aprendre els colors

Avui diem adéu al cap de setmana presentant-vos Color in Motion, un espai interactiu que ens permetrà experimentar el simbolisme i les vessants comunicatives dels colors. Us agradaria conèixer una mica més el siginificat dels colors? Si aquest és el cas, nos us podeu perdre aquesta pàgina web. 


Un cop sigueu a dins podreu escollir tres camins que ens portaran a explorar-ne els seus continguts (feu clic sobre la porta que desitjeu obrir):   

The Stars - Ens permetrà conèixer les "estrelles" d'aquesta aplicació, és a dir els colors vermell, taronja, groc, verd, blau i lila. Podrem esbrinar les característiques més comuns d'aquests colors, així com els aspectes positius, els negatius, el seu company favorit, ... 

  
The movies - Ens permetrà gaudir d'un espectacle simbòlic i ben original de cada una de les "estrelles". Val molt la pena que en feu una ullada.  


The lab - Ens permetrà interactuar amb les "estrelles", a més de crear les nostres escenes. Un bon lloc per divertir-nos i passar una bona estona.


Des d'aquí felicito la iniciativa de Claudia Cortés, l'autora d'aquest projecte, per proporcionar-nos aquest espai, ja que no deixa de ser un bon recurs que podem utilitzar per aprendre més coses sobre la raó simbòlica dels colors. Felicitats! Espero que us agradi tant com a mi.

Comentaris

ideesmagistrals ha dit…
Euu, què original! Compatisc al facebook ;) Gràcies per trobar-ho!
Joel Artigas ha dit…
@Estrella I tant! Comparteix el que vulguis... De res, a mi també m'ha encantat. ;) Besets.
Blanca B ha dit…
Esta vez no me has pillado, este ya lo conocía y lo había cogido para una entrada, jaja. Es superdivertido, me encantó. Un besito para empezar bien la semana.
Ana Martínez ha dit…
Una forma muy original y divertida de aprender los colores. Gracias por compartir el enlace. Un saludo.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca MMms... Lástima, con la buena racha que llevaba. A mi me ha encantado, impresionante! Igualmente, que tengas una buena semana. Besinhos.
Joel Artigas ha dit…
@Ana De nada! Sí, es super original. Qué bien que te haya gustado. Saludos. :)
Miren ha dit…
Hola Joel, no lo conocía.. como casi todo y es genial. me encanta, Un saludo
Magda ha dit…
Uauuuuu Joel molt original, tu no pares de fer bo nes troballes ehhhhhhhhhhh jejejejeje
Petonets i molts ànims per aquesta darrera setmana amb els nanos!!!
MUak
lluna ha dit…
Quin lloc més divertit i original has trobat. Genial!
Petons!
Joel Artigas ha dit…
@Miren Gracias por el comentario. Yo también lo encuentro genial! Besos.
Joel Artigas ha dit…
@Magda jejejje! Sí, m'encanta fer descobriments, és un dels meus punts febles. Igualment! Això ja s'acaba... Petonets. Bon dilluns!
Joel Artigas ha dit…
@Lluna Me n'alegro que t'hagi agradat. Sí, super original i creatiu. A vegades quedo al·lucinat del que trobo per la xarxa... Mare meva!!! Gràcies a tu. Una abraçada.
Unknown ha dit…
Qué divertido!Me ha gustado saber que no soy de un color específico, que todos tenemos un poco que cada uno!Encantada con este recursazo!=)Besitos y feliz semana!
Joel Artigas ha dit…
@Sara Qué bien que hayas llegado a esta conclusión. Me ha encantado, Sara! A mi me encantó la verdad és que no pude escoger mi color preferido, todos tenian un poco de mi. Besos!
Anònim ha dit…
I couldn't resist commenting. Exceptionally well written!

Here is my blog post - dui attorney portland oregon