ArtisanCam: fent un llibre il·lustrat

Bé, com alguns haureu pogut notar, aquests últims dies estic fent un bon recull de recursos i eines artístiques. Suposo que d'alguna manera s'han de fer notar les preferències de cadascú, com també els seus coneixements, vivències i raonaments. Deixant-nos de justificacions, avui us presento ArtisanCam, una iniciativa de London Grid for Learning, que ens permetrà crear els nostres llibres il·lustrats (Picture Book Maker).


Un cop sigueu a dins si apreteu damunt l'opció Enter podreu començar a editar el vostre projecte. A la part inferior tindreu les eines que ens faciliten per començar a crear el nostre llibre: il·lustracions (cliqueu damunt les fletxes per visualitzar  més imatges); llapis per escriure (cliqueu a sobre i escriviu el text que voleu que apareixi); i, l'estructura del llibre (cliqueu damunt l'opció que volgueu editar). Finalment, quan ja tingueu a punt el vostre llibre, apreteu damunt de Finish Book i automàticament podreu enviar o imprimir la vostra obra d'art! 


No el trobeu magnífic? És una bona eina perquè els infants aprenguin a realitzar les seves històries, així doncs reforçarem la creativitat, la imaginació, la inventiva, la originalitat, ... A més, la podríem aprofitar perquè els infants més grans expliquessin als més petits les seves obres inventades. Així doncs, seria una bona manera d'engrescar als més petits a la lectura i a la creació de les seves pròpies històries, això sí, quan hagin crescut una mica més...!

Comentaris

Magda ha dit…
És genial Joel quina bona eina i en podem treure molt de profit amb els nanos.
M'ha agradat moltíssim !!!!
Quines bones troballes que fas !!
Aquest estiu ja tinc feina per mirar i remirar tranquilament tots els recursos que ens suggereixes!!!!!
Bon cap de setmana!!!!!
Petonets "festivaleros" que d'aquí unes horetes ens toca fer la festa de final de curs amb unes actuacions espectaculars jejjejejejeje
Marta ha dit…
Quin recurs més xulo! M'ha encantat! Aquest cap de setmana en provaré de fer un amb els meus fills, a veure que ens surt...
Petonets.
Joel Artigas ha dit…
@Magda Oi que sí! Totalment d'acord, ens pot ser "super" útil amb els nostres infants. Eiii! Us desitjo una gran festa de fi de curs ja ens explicaràs què tal ha anat.

Una abraçada festivalera!
Joel Artigas ha dit…
@Marta És super xulo! No dubtis en compartir la teva experiència. Estic segur que en poden sortir uns resultats fantàstics!

Petonets.
Unknown ha dit…
Qué fantástico y original!Los niños van a crear unas historias muy originales!Un besito y feliz fin de semana! Gracias por compartirlo!
Blanca B ha dit…
Todos los días estoy pendiente de tu blog a ver que se te ha ocurrido esta vez, y ni uno solo dejas de sorprenderme. No sabes cómo te lo agradezco. Son páginas excelentes, muy en inglés, para mi desgracia, pero excelentes. Darte las gracias es poco, hoy recibe un ramillete de besos.
A´Punto ha dit…
Pues me encanta, me parece super creativo, me voy a animar a probar con los peques de inglés en este idioma a ver que tal¡ Es impresionante la cantidad de recursos tan chulos que tienes, y que los compartas :) a mí me ayudan un montón, estás revolucionando mis clases¡
Besiños de fin de semana¡ :P
Joel Artigas ha dit…
@Sara De nada! Celebro que te haya gustado tanto cómo a mi... ya nos compartirás las histórias. Besos! feliz fin de semana. :)
Joel Artigas ha dit…
@Blanca jejje! Me parece que compartímos desgracia, sin embargo gracias a estos recursos estoy aprendiendo un montón de vocabulario!!

Qué bien que visites cada día mi blog, en eso coincidimos: hago lo mismo con el tuyo!

Gracias por los besos, te los reenvio y añado unos abrazos! :)
Joel Artigas ha dit…
@Vero Qué bien que te animes a probar los recursos, estoy seguro que aprenderan mucho y diferente! A mi me ayudan mucho tus comentarios, ya lo sabes ;)

Ya me contarás cómo se los pasan tus niños y qué has decidio utilizar!! Muchísimos besos!! Feliz "finde". :P
Olga ha dit…
Una proposta molt xula la que presentes avui!
Ja saps el que m'agrada això de potenciar la creativitat dels més petits i aquesta eina és ideal.
Gràcies Joel!
Petonets festivaleros que demà també tenim actuacions com la Magda!
Joel Artigas ha dit…
@Olga De res! Què bé que t'hagi agradat. A mi també m'encanta descobrir recursos i eines que ens faciliten treballar i desenvolupar la creativitat dels infants! Espero que tinguis un festival magnífic. Ja ens ho explicaràs! Petonets. :)