Arquilabra: la arquitectura de las palabras

Després d'estar dos dies absent, torno al bloc amb Arquilabra, un recurs TIC creat per Leer.es (portal del Ministeri d'Educació i Cultura i Esport), a fi de fomentar l'hàbit de la lectura i reforçar i ampliar coneixements literaris i lingüístics. 

Els continguts se'ns presenten classificats en tres nivells de dificultat: fàcil, mitjà i difícil. Però, què hi podem trobar? Ben fàcil, frases cèlebres, greguerías, haikus i refranys (per consultar aquesta informació premeu damunt del dibuix Bibilioteca). Ja veureu que els jocs educatius que se'ns proposen són molt divertits i estan molt ben elaborats!


Les activitats que se'ns presenten estan orientades a infants de cicle mitjà i/o superior de primària; això no vol dir que no les poguem aprofitar en d'altres cursos. Tanmateix, caldrà que el professorat ajudi als infants i els faci una breu explicació del significat de les frases que van apareixent al llarg de les activitats. No us els perdeu!

Comentaris

Marisol ha dit…
Em sembla una proposta superinteressant!!! gràcies Joel!
Ana Martínez ha dit…
Me vendrán genial para trabajar el ámbito lingüístico con los del PCPI, gracias por compartirlo. Un saludo.
A´Punto ha dit…
Todo lo que ayude a fomentar la lectura entre los mas peques siempre es super bienvenido. Mucho animo con tus proyectos¡¡¡ feliz semana chuli
Blanca B ha dit…
La verdad es que Leer.es tiene unas actividades muy interesantes. Gracias, Joel. besitos verdes.
Joel Artigas ha dit…
De res Marisol! Celebro que t'hagi agradat. :) Petons.
Joel Artigas ha dit…
Qué bien Ana! De nada, me alegra muchísimo ver que los recursos que os ofrezco os son útiles! Besitos llenos de conocimientos.
Joel Artigas ha dit…
Sí, totalmente de acuerdo, Vero! Fomentar el hábito a la lectura es super importante, sobretodo en los más pequeños. Quien dice el hábito, dice la curiosidad!

Gracias Vero! Besos enormes! ;)
Joel Artigas ha dit…
Pues sí, Blanca! Yo lo conocía poco y es realmente alucinante la gran cantidad de propuestas que nos ofrecen. Gracias por el comentario. Abrazos y besos!!!
Joel Artigas ha dit…
Qué bien que os haya gustado. A mi también me encantó! :) Saludos equipo: Hannah/Noah/Hilke!