ZooBurst: creant contes en 3D!

Avui us presento ZooBurst, un espai web que ens permetrà crear narracions en 3D, així doncs serà un recurs fantàstic que podrem utilitzar per crear els nostres contes digitals. Un cop dins ja veureu que se'ns ofereixen una gran quantitat d'imatges ben curioses i divertides! Perquè us en feu una idea aquí en teniu el vídeo promocional:


No hi ha cap dubte que, a nivell educatiu ZooBurst és una eina magnífica per fer servir amb els infants, ja que ens permetrà conduir-los a un aprenentatge diferent i creatiu, a més d'afavorir el desenvlupament de la imaginació, la originalitat i la inventiva. Cal destacar també la seva funcionalitat que té per protegir i crear un espai segur pels nens i nenes (un cop registrats podrem escollir quin tipus de compte volem crear: professors o estudiants).  


No ho trobeu una idea molt original? La veritat és que encara em sorprenc al descobrir aquests recursos tan curiosos. Des d'aquí m'agradaria felicitar a les persones que han creat aquest projecte, trobo que en podem treure molt de suc. Felicitats! Un altre recurs indispensable que no ens podem perdre i que sense cap dubte cal guardar a la nostra motxilla de coneixements!

Comentaris

A´Punto ha dit…
Ostras que original, es increible la de recursos que nos proporciona la red, tienes que pasarlo estupendamente con tus alumnos, besitos de Lunes Joel
Marisol ha dit…
Ohh! quina marevella, m'agradat molt Joel, es per guardar-lo i tenir-lo a mà. Moltísimes gràcies!
Silvina ha dit…
gràcies Joel! un altre recurs interessant!!
Silvina
Magda ha dit…
Joel un altre recurs la mar d'interessant i original!!!!!
I tant que cal felicitar als seus creadors i també felicitar-te a tu per fer tant bones troballes!!!!!
Petonets!!!!
PLASTIQUEM - Espe ha dit…
Sempre m'han fascinat els llibres pop up per això em sembla super-interessant aquest projecte per confeccionar contes en 3D. Gràcies Joel per aquest recurs tan original i creatiu. Una forta abraçada i fins aviat.
Blanca B ha dit…
Es cierto, los recursos en 3D son fascinantes, este no lo conocía, pero creadores de cuentos online, tengo varios. Muchas gracias, Joel, siempre tan novedoso. Un beset-
Ana Martínez ha dit…
¡Me encanta, Joel! Ya lo conocía aunque todavía no tuve ocasión de probarlo. Has hecho que me entre el gusanillo, je,je. Un saludo.
Joel Artigas ha dit…
Sí, Vero!!! Fantástico, eh? Me alegro que ya estés más animada. Ahora ya, un besito de martes! Muak.
Joel Artigas ha dit…
Gràcies a tu Marisol! Sí, ha estat un gran descobriment. Ara toca guardar-lo i decidir com el volem utilitzar! Petons.
Joel Artigas ha dit…
De res Mónica!!! Gràcies a tu per aquestes paraules. M'encanta que pugueu utilitzar tot allò que us proposo. Una abraçada.
Joel Artigas ha dit…
Gràcies, gràcies i més gràcies Magda! Estic content de rebre aquestes felicitacions... Estic molt d'acord amb tu, quina troballa més interessant!!! Muak. Petonets.
Joel Artigas ha dit…
Espe, t'he de dir que a mi també em fascinen els Pop-up's! Trobo que en podem treure molt de suc d'aquesta iniciativa. Una abraçada enorme!
Joel Artigas ha dit…
Gracias Blanca!!! Sí hay muchos generadores de cuentos online, sin embargo éste es muy original, no crees? Besinhos!!
Joel Artigas ha dit…
jejjje! Qué bien que te hayan entrado ganas de utilizarlo, Ana. La verdad es que aún lo tengo que explorar un poquito más, pero por lo que he probado es GENIAL! Saludos. :)