VAGA 22M: per una escola pública i de qualitat!

Em sembla que avui no podia faltar una breu publicació dedicada a les multiduniàries maniestacions que van haver-hi arreu de Catalunya i a la resta de l'Estat Espanyol. Com bé podreu imaginar jo vaig assistir a la de Barcelona i us puc ben assegurar que ahir hi havia riuades de gent que reinvidicaven els drets de l'educació, els drets que ens mereixem, per una educació pública i de qualitat! 


Ahir vam ser 150.000 persones, demà en serem més i l'endemà encara més! Som #mestresindignats i no acceptem aquestes retallades, ja que a la fi els qui les patiran seran els nostres fills i filles. És això el que volem? La lluita continua, la Vaga d'ahir va ser només el començament d'una lluita que guanyarem. Estem farts de rebre les conseqüències de la mala gestió que fan les forces polítiques, així com el poder i especulació que fan els senyors banquers! Diguem prou!! 


Només em queda tornar a recomanar la inciativa que hem fet pública aquests últims dies Mestres Indignats. Aquí hi podeu trobar accions, protestes, opinions, informació, humor indignat, ... Es tracta de crear un espai gran, molt gran, que ens serveixi com a eina de difusió de la nostra indignació! Per cert, penseu que ens podeu enviar fotos del dia de la VAGA 22M al nostre Facebook o bé al nostre bloc Mestres Indignats. Us hi animeu?

Comentaris

Bertha ha dit…
Hola Joel!

Ya me dí cuenta que habias colgado el manifiesto de maestros ingignados en el blog.

Pués antes que nada felicitaros porque en Barcelona se nota la gran carga de rabia que hay, eso es bueno a ver si a estos impresentables se les aplica los recortes para sus hijos: tanto en sanidad como en educación...y lo entienden.Pero mientras ellos tengan todo en privacidad y personalizado los demas que aguanten.

Nosotros la huelga la hicimos a la japonesa.Aquí fueron un 75% eso es lo que dicen las estadísticas.

Un abrazo feliz día.
Bertha ha dit…
...indignados quería decir...sorry!
A´Punto ha dit…
Mucha solidaridad con vosotros Joel¡¡ y mucho animo para todo lo que estais llevando a cabo :) besiños
Joel Artigas ha dit…
Hola Bertha! Gracias por tus comentarios. Me alegra verte por aquí! Ya no nos quedan más opciones: tenemos que salir a la calle y demostrar nuestro malestar... Me parece que aunque se les aplique los recortes a sus hijos les dará totalmente igual! Pfff... Son momentos difíciles.

Un abrazo muy fuerte, Bertha!
Joel Artigas ha dit…
Gracias Vero! Se necesita en estos momentos... Estoy seguro que se nos recordará por todo lo que estamos luchando! Gracias por tus palabras animadoras. Muchos besitos. :)