Sortir amb nens: quedar-se de braços plegats no és una bona opció!

Segur que molts de vosaltres ja el coneixeu, però aquest espai no podia faltar a Educació i les TIC. Es tracta de Sortir amb nens, una publicació digital on oferim un ampli ventall d’activitats per fer amb nens i nenes de 0 a 14 anys. Aquí aglutinem gran part de l’oferta d’oci, entreteniment, aventura, cultura i gastronomia que hi ha a Catalunya i rodalies. Fem propostes i donem alternatives d’activitats adreçades als nens i nenes i també d’activitats que es poden fer amb ells. Entenem que dedicar temps als nens és un benefici per a tots. No trobeu que és una inicativa molt interessant?


Tal i com podreu observar, en aquest espai hi podrem trobar tota mena d'activitats per fer amb els més petitons en aquells moments que estem avorrits i/o no sabem què fer. Així doncs, trobarem informació sobre excursions, visites, llibres educatius, espectacles infantils, festes, fires, atraccions, manualitats per fer a casa, etc. Val a dir que tot aquest recull d'activitats també les podem tenir en compte a l'hora de preparar activitats amb els nostres infants a les escoles, sobretot pel que fa els espectacles, activitats i tallers infantils. 

Imatge de l'espectacle Papirus
Per a tots aquells que ens dediquem al món educatiu no us podeu perdre la secció Consells. En aquest hi podem trobar aspectes que ens poden ser molt útils, com ara entendre alguns aspectes bàsics de la psicologia infantil, l'alimentació, la utilització de remeis naturals, entre d'altres. Em sembla que a partir d'ara quedar-se a casa ja no és una excusa! Hi ha una gran quantitat de coses a fer, no cal dir que n'hi ha algunes de les que en podem aprendre moltíssim. Som-hi!

Comentaris

Blanca B ha dit…
Estos sitios dan muchas opciones para entretener a los niños, en todas las ciudades hay un par o tres. Gracias por la aportación. Un muxu divertido.
Joel Artigas ha dit…
Gracias por el comentario Blanca. Sí, estos sitios web nos pueden ir muy bien. Hay que dar las gracias a sus creadores!!! Besitos de martes (también divertidos) Muak.
Tapa't de tapes ha dit…
Mira que bé, Joel! Fa una estona que m'has visitat en un blog que no té res a veure, perquè va de cuina, però ara que t'he vingut a veure veig que també fas coses amb nens! I professionalment, dic. Jo sóc conta-contes i clown, actuo fent activitats infantils. Si algun dia et falten mans, caps o idees ja saps on sóc! Una abraçada.
A´Punto ha dit…
Que idea mas estupenda, en Galicia tambien necesitariamos una Web así, aunque lo de los niños es algo que aun veo de lejos jaja
Como você entende português, beijos :P
Marisol ha dit…
Aixó ens cal, propostes interessants!!! me l'apunto i gràcies de nou Joel!
Magda ha dit…
Aquesta pagina està molt bé i dona moltes opcions per fer amb els infants!!!
Jo la miro sovint tant per fer coses amb els meus fills com a l'escola si podem aprofitat alguna opció que ens proposa!!!!
Gràcies per donar-la a conèixer, ja que és un lloc interessant!!!
Petonets!!!!!
Ana Martínez ha dit…
Un sitio web muy interesante donde se pueden encontrar muchas ideas para hacer con los niños. Lástima no estar más cerca. Un saludo.
Joel Artigas ha dit…
Hola Marina! Fantàstic descobrir aquests lligams educatius. I tant! Si algun dia necessito clowns o conta-contes t'ho faré saber. Fas una feina fantàstica al teu bloc, m'ha agradat moltíssim! Una abraçada ben gran. Ens llegim ben aviat. ;)
Joel Artigas ha dit…
Jejje! Vero, me parece que este tipo de iniciativas nos irian bien a todos sitios, no? Grazas polo comentario! (eso es gallego no?). Bicos!!! ;)
Joel Artigas ha dit…
I tant, Marisol! Apunta't tot el que vulguis. Trobo que aquest lloc web ens l'hauríem d'afegir tots als favorits. De res! Gràcies a tu per la teva aportació. Petons ben grans.
Joel Artigas ha dit…
Què bé que la utilitzis Magda, això vol dir que és un bon lloc, no trobes? De res. M'encanta descobrir que allò que proposo ja hi ha gent que ho ha utilitzat... Molts petonets!!!!
Joel Artigas ha dit…
Estoy muy de acuerdo contigo, Ana. A ver si encontramos un sitio cerca de Galicia? Lo he dicho bien? Seguro que hay sitios web que podemos aprovechar. Es impresionante todo lo que nos ofrece la red! ;) Besinhos.
infantil ha dit…
Un espai ben interessant!!! La veritat és que jo no el coneixia i està la mar de bé. L'he afegit al bloc de l'escola!!!
Mil gràcies per compartir-ho! :O)
Joel Artigas ha dit…
De res! Celebro que t'hagi agradat i que a més l'hagis afegit al bloc de l'escola. Val la pena tenir-lo ben a prop! Una abraçada ben gran "infantil"!