Secuencias Didácticas: una bona eina per programar i agafar idees

Avui donem la benvinguda a aquest dia gris, i esperem que faci caure algunes gotes, amb un Secuencias Didácticas, un recurs TIC fantàstic per a tots aquells professors que feu classes a secundària o bé a cicle superior de primària. Tot i així, això no vol dir que qualsevol altre professor pugui aprofitar els seus continguts per extreure'n idees i preparar les seves programacions. Com podeu observar es tracta d'una eina creada a Argentina, així doncs les àrees curriculars que s'imparteixen als centres són una mica diferents a les que estem acostumats: biologia, física, llengua i literatura, formació ètica i ciutadana,...


Per accedir als continguts que se'ns proposen haurem de clicar damunt de les àrees curriculars presentades i sobre del nivell educatiu que ens interessi: cicle bàsic i/o cicle orientat. Cada un d'ells ens presentarà una gran quantitat d'informació: reflexions, suggèrències i seqüències didàctiques per treballar els continguts curriculars seleccionats. 

 
Si cliqueu damunt de l'opció que més us interessi treballar se us desplegarà una nova finestra amb una petita programació del temari seleccionat. En aquesta se'ns presentarà una seqüència d'activitats que podrem realitzar, sempre tenint en compte els objectius i continguts que assoliran els alumnes. No ho trobeu molt interessant? 


A més, i per tal de complementar els continguts que se'ns ofereixen, Secuencias Didácticas té una Galeria multimèdia que podrem utilitzar per cercar vídeos relacionats amb els temaris presentats. No hi ha dubte que d'aquest espai en podem treure molt de suc. Us hi animeu?

Comentaris

Marisol ha dit…
Gràcies Joel, aquesta pàgina té un munt d'informació molt interessant, m'agrada com està organitzada i com això ens pot ajudar a seleccionar el material. Una abraçada.
A´Punto ha dit…
Que buena pagina, esta llenita de ideas nuevas, me ha encantado.Un besote enorme¡
Blanca B ha dit…
Me parece muy interesante para los de primaria, se lo paso a ellos. Un besito.
Ana Martínez ha dit…
Opino como Blanca, me parece muy interesante.. pero para los mayores. Para los míos se me va de nivel. Quizá pueda aprovechar alguna cosa con los del PCPI. Gracias por compartirlo. Un saludo.
Joel Artigas ha dit…
De res Marisol! Estic d'acord, és una pàgina plena d'informació i molt interessant... Celebro que t'hagi agradat! Petonets.
Joel Artigas ha dit…
Sí, Vero! Yo quedé alucinado al conocerla. Hay que ver todo lo que nos ofrece la red... Besinhos!
Joel Artigas ha dit…
Me parece genial Blanca, pásales el enlace! Estoy seguro que les será super útil. Un abrazo muy grande. :)
Joel Artigas ha dit…
Estoy de acuerdo contigo Ana, es un recurso para los más mayores de primária y también para los de secundária! Sin embargo estoy seguro que podemos sacar ideas para plantear actvidades diferentes y originales para los más pequeños! De nada. Un beso enorme. :)