La Calaixera de llengua i país: Qui estima la llengua, la fa servir

Ja fa un dia que no faig cap publicació al bloc i ja trobo a faltar escriure i compartir tot allò que trobo per la xarxa. Aix! Si els dies tinguessin més hores seríem capaços de fer tot el que ens agradaria fer? Jo crec que no... En fi, deixem-nos de suposicions i anem al gra! Avui us presento La Calaixera de llengua i país, un espai creat per l'Ajuntament de Girona, que ens ofereix l'accés a molts recursos entorn de l'ús de la llengua catalana. Tal i com ens expliquen a la seva presentació, (...) En aquest espai us presentem una primera relació d'enllaços, a partir dels quals podreu descobrir eines de tot tipus per fomentar l'ús de la llengua i per poder viure plenament en català. (...)


En aquest hi podem trobar tot tipus de recursos, enllaços i continguts educatius que ens poden ser molt útils, sobretot a l'hora d'aprendre i ensenyar la llengua i literatura catalana als més petits. És molt recomanable que en feu una visita, estic segur que coneixereu llocs i espais que us serviran per tal de guarnir i completar les activitats amb els infants. Qui estima la llengua, la fa servir.  

Comentaris

Blanca B ha dit…
Pues totalmente de acuerdo contigo, el día debería tener 40 horas para poder compartir todo lo que hay interesante por estos mundos digitales. Estupendo recurso, graciasssssssssssss.
Olga ha dit…
Genial! Un recurs ple de
R E C U R S O S!
he estat voltant i m'ha agradat molt però me la guardo a favorits per continuar investigant.
Una abraçada, Joel! (jo també vull que els dies tinguin M É S hores!!!
Muak.
Magda ha dit…
Joel que un dia de descans ja va bé jajajajjajaja
Em sembla que tots plegats voldriem que el dia tingués més hores perquè no atrapem la feina ehhhhhhhhhh !!!!
Aquest espai està molt bé jo ja el coneixia, potser perqué sóc gironina jejejjee,i està ple de recursos!!!
Va bé de tant en tant fer-hi una ullada perquè hi pots trobar coses molt interessants!!!!
Gràcies per donar-lo a conèixer!!!!
Petonets gironins!!!!!
Joel Artigas ha dit…
Pues sí, Blanca! Estos días no he podido ni contestar los comentarios... Me alegro que te haya gustado! Muchos besitos. Mañana VAGA...a reflexionar y luchar por nuestros derechos! :)
Joel Artigas ha dit…
Celebro que t'hagi agradat tant, Olga! Guarda't tot el que vulguis, per això ho he publicat. Sí...ens falten hores... què hi farem!

Petonets ben grans.
Joel Artigas ha dit…
jejjeje! Tens raó, Magda! Últimament és un no parar, potser d'aquí poc necessitaré un descans de blocs, espais web i 2.0's!!! És impressionant la quantitat de recursos que se'ns ofereix, a mi també m'ha encantat. Petons i abraçades!