Escola Brasil: un exemple a seguir!

Donant la benvinguda aquest diumenge, us presento el fabulòs treball que ens comparteix l'Escola Brasil de Barcelona (centre públic d'Educació Infantil i Primària). Abans de presentar-vos continguts específics que ens poden ser útils, us recomano que feu una volta pel seu espai web. No hi ha dubte que, aquest centre educatiu ens mostra una imatge ben bonica, a més d'un gran interès per la implementació de les noves tecnologies.


Si entreu a les diverses seccions que se'ns ofereixen, podreu gaudir d'una gran quantitat d'informació. En aquest sentit és molt recomanable que entreu al requadre AULA VIRTUAL recursos TIC, un espai ple de continguts de suport per a l'Educació Infantil i Cicle Inicial de Primària. No us el podeu perdre! 


Com haureu pugut observar, hi podem trobar sobretot recursos per treballar la llengua, les matemàtiques, l'audició i la parla, ..., a més de jocs i d'altres recursos que ens seran d'ajut en aquestes primeres edats. La veritat és que hi ha llocs web que desconeixia completament i que ens poden ser útils! Aquí en teniu alguns: 

El joc dels colors
El món et parla
Els sons de la naturalesa

Comentaris

Ana Martínez ha dit…
Joel, me encanta este enlace. Gracias por encontrarlo y compartirlo. Un saludo.
A´Punto ha dit…
Biennnnnnn, de aqui puedo quitar yo ideas para mis clases adaptándolo un poco a mi estilo¡¡
Guau Joel, no descansas nunca incluso en Domingo nos ofreces recursos,que trabajador¡ Yo es que tengo que comer cada dia entonces lo tengo mas facil jajaja foto y listo¡
Que pases un feliz Domingo, en Galicia llueve, asi que tarde de tarta de choco y peli :) Besiños¡
Joel Artigas ha dit…
Me alegra que te haya gustado Ana! A mi también me ha encantado. Tienen una página web muy bien hecha, hay que tomar ejemplo! Gracias por el comentario. Feliz día. Besos!
Joel Artigas ha dit…
Claro que sí, Vero! Creo que todos podemos sacar buenas ideas de este sitio web. Jjjee! Me gusta mucho trabajar, sobretodo con las nuevas tecnologías, me encantan! Tu tampoco, eh? Me gustan mucho tus publicaciones alimentícias, de hecho adoro la cocina.

Igualmente, que tengas un feliz día! Aquí, en Barcelona, hace un tiempo nublado, pero con un poquito de sol: día típico de domingo! Yo también haré "peli" y posible tarta también... mmm! Besos muy fuertes!
Olga ha dit…
Quina passada de web!!! M'ha encantat, Joel! Quina feinada la de l'escola Brasil!!!
M'ho apunto tot!!!
Salutacions de diumenge i que vagi bé la "tarta"!!!
Marta ha dit…
Ja havia entrat alguna vegada a la pàgina d'aquesta escola, però per les propostes de l'aula de ciències ( molt recomanables també) , però no havia entrat mai en aquest apartat de recursos TIC i ... està genial! Gràcies Joel per compartir-ho.
Que passis un bon diumenge!
Petonets.
Joel Artigas ha dit…
Sí, Olga! És una passada, han fet un treball geinal. Es mereixen un gran reconeixement. Igualment, que tinguis un bon dia, amb "tarta" o sense! Petonets! :)
Joel Artigas ha dit…
Gràcies Marta pel teu comentari! Me n'alegro que hagis descobert aquells racons que no havies conegut. La veritat és que en podem treure molt de suc, oi? De res! Que tinguis un dia genial. :)
Bertha ha dit…
Hola Joel!

Por lo que deduzco somos las hormiguitas del blog jajaja!

Hoy día de la madre y así y todo nos tomamos nuestro tiempo para entrar en esta gran ventana.

Muy interesante este material me voy a tomar mí tiempo esta tarde para verlo con detenimiento.

Un abrazo felis domingo;P
Trinidad Martinez ha dit…
Fantástico como todo lo que nos muestras
Magda ha dit…
Genial aquest espai Joel m'ha encantat.
Quina bona feina els de l'escola Brasil, excepcional !!!!
En podem treure molt de suc d'aquest espai !!!!
Que acabis de passar un bon diumenge amb peli i pastís inclòs jejejjjee
Petonets ben dolços!!!
Blanca B ha dit…
Joel, es una página superlinda, los dibujos son geniales, con lo que me gusta a mí el dibujo "infantilizado"!!!!
Gracias y buen día. un muaks.
Miren ha dit…
Hola Joel, muy buen recurso gracias. Por cierto la entrada era algo que tenía pendiente contigo, gracias y un saludo.
Joel Artigas ha dit…
Hola Bertha, què bien esta hiperacción! Me alegro que te haya gustado el material que he publicado hoy. Que tengas un final de domingo fantástico!!! Un besito enorme. :)
Joel Artigas ha dit…
Gracias Trinidad! Celebro tu sinceridad. Nos leemos pronto. Besos.
Joel Artigas ha dit…
Què bé, Magda! Sí, és sensacional la feina que fan els professors de l'Escola Brasil. Ja em diràs què has decidit fer servir... Molts petonets de diumenge!! Que tinguis un bon començament de setmana.
Joel Artigas ha dit…
Estoy de acuerdo contigo Blanca, su diseño es fantástico! A mi me ha encantado! Estaba seguro que te gustaria. Muchos besitos infantilizados!!!
Joel Artigas ha dit…
De nada Miren! A mi también me ha parecido un recurso estupendo. Gracias por dedicarme la entrada, me hizo mucha ilusión. Besos enormes!!! Muak.
lluna ha dit…
Quina passada de web que tenen a aquesta escola. Es nota que hi deuen dedicar moltes hores. Dóna gust passejar-s'hi. Gràcies per donar-nos-la a conèixer.
Una abraçada!
Joel Artigas ha dit…
De res Lluna. Segur que hi deuen dedicar moltíssimes hores, perquè està genial! Sí, aquests llocs web donen ganes de tirar endavant projectes i fer coses innovadores, oi?

Molts petonets. Gràcies pel comentari!! :)