De la indignació a les felicitacions!

Després d'un dia de descans, de reinvindicacions i d'indignació, agafem aquest diumenge amb força i energia per seguir treballant i aportant noves eines, experiències, coneixements que ens puguin ser útils en la nostra tasca educativa. Per aquells que ahir no vau poder assistir a la massiva concentració i manifestació del 15M-12M, us adjunto un vídeo que espero que no us deixi indiferents!


Dit això, també m'agradaria donar les gràcies a tots aquells blocs que han decidit compartir el premi Liebster Blog amb Educació i les TIC. M'ha fet molta il·lusió rebre aquest regal. Així doncs, aprofito aquesta publicació per agraïr especialment a: 









Pels qui no ho sapigueu Liebster Blog significa Bloc Favorit en alemany! M'encanta aquesta manera de felicitar la feina que fem els blocaires... Així doncs, per no perdre el costum de compartir, conèixer i aprendre dels altres, envio aquest premi als següents 5 blocs: 



El fet que el vostre bloc no apareixi en aquesta llista no significa que no us hagi tingut en compte. Segui fent el que feu, ja que feu una feina magnífica. Aquest regal és per a tots!

Comentaris

Anònim ha dit…
Gràcies Joel per pensar en el meu bloc, ja que costa fer-se un lloc en aquest món tant divers i extens.
T'ho agraeixo molt.

Fins aviat! ;)
Joel Artigas ha dit…
Sí! Tens tota la raó, aquest món de blocaires és tant divers que de vegades costa felicitar a tothom! De res. Segueix així que fas una feina estupenda! :) Petonets.
Marisol ha dit…
Un video espectacular!!les imatges amb el Requiem denuncien molt bé el que està passant! Gràcies Joel
Joel Artigas ha dit…
Totalment d'acord Marisol!!! Me n'alegro que t'hagi agradat. Ens llegim ben aviat. Salutacions i petons indignats.
Ana Martínez ha dit…
Muchísimas gracias, Joel, por haber pensado en nosotros. Con mucho gusto me lo llevo a mi blog de premios. Un beso.
Moltíssimes gràcies Joel!! Estic encantada i per mi és un honor rebre'l des del teu bloc.
I com que el teu bloc és un dels meus favorits...també te'l mereixes!
Petonets i una forta abraçada.
Bertha ha dit…
Hola Joel!

Muchísimas gracias por pensar en mi para este premio porque es una muestra de afecto impagable y porque nos ayudan a superarnos día a día. Y ,cómo no, me gustaría felicitar a los blogs premiados.

A propósito del video, después de ver como maltratan a la Madre Naturaleza... es demasiado generosa con nosotros...Sacrificar bosques enteros, que son el pulmón del planeta, para crear más papel es una de tantas salvajadas...

Por eso, tenemos el deber de inculcarles a estos muchachitos a el respeto por las cosas y que entre todos podemos crear un Mundo que sea más vivible...

Un fuerte abrazo gracias:)
Olga ha dit…
Unes imatges espectacularment indignants!!! Aquest vídeo fa commoure!!!
Un dia podríem fer una entrada comuna amb tots els blocs que vulguin participar sobre aquesta indignació generalitzada. "El dia internacional dels blogeros indignats" Només és una proposta però amb la de blocs que et segueixen de ben segur que s'hi apuntaria molta gent.
Mil gràcies per les gràcies del LIEBSTER BLOG.
Un petonet i ja callo!!! jejeje
A´Punto ha dit…
Joel¡¡¡ Acabo de ver tu mensaje, muchas gracias de nuevo, por tu consideración, y siempre amabilidad y por tus comentarios llenos de buenas vibraciones¡ Así, sin querelo, me animas siempre un montón. Yo deberia premiarte a ti :)
Bicos de Domingo :D
Magda ha dit…
Aquest video no et deixa gens indiferent Joel, impacta moltíssim i reflexa molt bé la realitat.
Sense cap mena de dubte és espectacular!!!!!
Moltes gràcies per aquests agraiments que em fas, estic encantada!!!
Que tinguis un bon començament de setmana!!!
Petonets
Blanca B ha dit…
Es un vídeo triste, muy triste, porque nos llena de tristeza la forma en que tratamos, me incluyo, a este planeta y a las personas que vivimos en él. Alguien dijo que el peor enemigo del hombre es el hombre, qué razón tenía!!
Lo que no perdono es que se utilice el requiem (mi obra clásica favorita) con unas imágenes tan crudas. A mi juicio es desafortunado, pero es algo personal, para mí el requiem es algo soberbio y asociarlo a la destrucción de este planeta me parece un crimen.
En lo demás estoy de acuerdo, no lo iba a estar!!!
Un beso muy mozartiano.
Joel Artigas ha dit…
De nada Ana! Os lo merecéis muchísimo. Tienes un blog estupendo, me encanta! Besos.
Joel Artigas ha dit…
De res M.Àngels! Per mi si que és honor poder gaudir de les teves publicacions, ens són molt útils! Petonets ben forts. :)
Joel Artigas ha dit…
Hola Bertha! De nada, ya sabes que tus blogs es uno de mis favoritos que consulto con frecuencia.

Tienes toda la razón, hay que transmitir esta conciencia, esta indignación, estas ganas de cambiar el mundo tal y como ahora se nos presenta,... Aún nos falta mucho para hacer!

Gracias por tu comentario. Besitos!
Joel Artigas ha dit…
Ostres, Olga, doncs em sembla molt bona idea! Caldria crear un segell i ja està. En breu ja et diré una cosa i ens comencem a mobilitzar, ok? De res pel premi, ja saps que m'encanta el teu bloc!

Petonets!!!!
Joel Artigas ha dit…
Por eso estamos Vero! Me encanta que mis palabras te llenen de satisfacción, alegria y energia. Mi premio es ver que este tipo de regalos os ayudan a seguir trabajando con más y más motivación! Abrazos.
Joel Artigas ha dit…
Celebro que t'hagi agradat Magda! Sí, és espectacular. Esperem que mica en mica les coses s'acabin posant a lloc... Gràcies per la teva sinceritat. Molts petonets.
Joel Artigas ha dit…
Supongo que utilizan el requiem cómo símbolo de descanso eterno, el ruego por las almas de los muertos. Sin embargo, estoy de acuerdo, son imágenes muy duras!

Sí, es triste que hayamos llegado a estos niveles de cureldad y maldad. No tengo palabras para expresar mi impoténcia, las ganas de luchar y defender nuestra dignidad.

Gracias Blanca por tu aportación! Besos.