WikiPaintings: compartint pintures!

Seguint en la línia del post Google Art Project: aprendre tot un art!, us presento WikiPaintings, un espai web dedicat al món de la pintura. Així doncs hi podrem trobar una gran quantitat d'autors, obres, estils i tècniques artístiques, ..., que ens permetran conèixer més a fons els misteris més profunds que ens amaguen les pintures.


Per tal d'accedir als seus continguts és ben fàcil, només cal que accediu a la barra lateral esquerra. Allà podreu escollir com voleu fer la vostra cerca: per l'artsita o bé per les obres. Cada un d'ell desplegarà diferents opcions que ens permetran fer una búsqueda més concreta d'allò que estem buscant. La veritat és que és impressionant el gran recull d'obres i artistes que se'ns ofereixen, val la pena que en feu una ullada.


WikiPaintings és un espai totalment gratuït i no ens cal cap mena de registre per tal de poder accedir i/o interaccionar amb els continguts. Però, el més interessant d'aquest lloc web és que es tracta d'un Wiki: (...) La Wiki és un lloc web que pot ser editat des del navegador pels usuaris. Així doncs, poden modificar, crear, esborrar els continguts de la pàgina web. Es tracta de crear un espai comú de coneixements on els usuaris comparteixen els seus sabers amb els altres, tanmateix cal vigilar que la informació que hi trobem sigui fiable. Aquest sistema sobretot ha estat implementat en enciclopèdies, com ara la famosa Viquipèdia. (...) *Si en voleu saber més sobre la Wiki cliqueu en aquest enllaç. Així doncs, tindrem la oportunitat de col·laborar i formar part d'aquest projecte. Com fer-ho? Només heu de demanar una sol·licitud d'invitació. Atenció! Si hi vols col·laborar assegurat que el que facis sigui fiable, tots en depenem d'aquest aprenentage.

Per acabar una mica de música clàssica, un element imprescindible per acompanyar aquestes recull de pintures. Espero que ho pugueu aprofitar!

Comentaris

Magda ha dit…
Un altre bon recurs !!!
Tu no pares de cercar bones pàgines ehhhhhhhhhhhhhhh
Aquesta pinta molt bé, hi he fet una ullada ràpida però me la vull mirar amb tranquilitat !!!!
Que vagi bé el dia!!
Petonets !!!!
Blanca B ha dit…
Ya lo conocía, pero es muy bueno y merece la pena acordarse de él de vez en cuando. Gracias y un besito.
Ana Martínez ha dit…
Un buen enlace en el que podemos encontrar mucha información sobre el arte. Gracias por compartirlo. Un saludo.
PLASTIQUEM - Espe ha dit…
Joel aquesta pàgina no la coneixia! Ha estat una gran troballa per a mi. Gràcies! La posaré en el meu bloc a l'apartat d'ennlaços d'art amb el teu permís. Una abraçada fins aviat.
Joel Artigas ha dit…
Jejjje! Celebro que t'hagi agradat tant Magda! És que això és un no parar de trobar coses interessants. Ja ens diràs amb tranquil·litat què t'ha semblat! Petonets. Que tinguis un bon dia! :)
Joel Artigas ha dit…
Mmmm... el día que descubra un recurso que no conozcas haré una fiesta! Bromas a parte, gracias por tus comentarios. Es un buen sitio para dar a conocer. ;) Besos Blanca.
Joel Artigas ha dit…
De nada Ana! Me alegro que mis publicaciones te sirvan y te sean útiles. Muchos besos. Nos leemos pronto! :)
Joel Artigas ha dit…
Què bé, Espe! Per a mi també ha sigut una gran troballa... Tens tot el meu permís per enllaçar-lo on vulguis. Una abraçada. Gràcies pel comentari. Fins ara!!! :=)