Tinc Hiperactivitat 2.0: un premi ben especial!

ATENCIÓ!!!! Ha aparegut un nou premi que us ben asseguro que m'ha fet molta il·lusió. Si és que aquestes hiperactives 2.0 no paren de crear i compartir coses extraordinàries. Aquest cop es tracta d'un premi ben especial. Perquè en tingueu una idea ben clara us adjunto la pauta i la descripció que ens han presentat:

Ja fa temps que treballem juntes i el nostre grau de hiperactivitat és cada vegada més alt. Hem estat observant que hi ha molta gent hiperactiva per l’univers blocaire, per això hem volgut crear aquest reconeixement hiperactiu.


REQUISITS PER SER UN BLOC AMB HIPERACTIVITAT 2.0:
  • Estar sempre actualitzat.
  • Oferir recursos i idees per a la tasca diària.
  • Utilitzar moltes eines 2.0.
  • COMPARTIR i ajudar a resoldre les demandes dels seguidors desinteressadament.
Aquest premi s’ha d’assignar a un únic bloc, realitzant una cadena de blocs hiperactius; qui reba aquest premi, ha de passar-li la hiperactivitat a un altre bloc i penjar a la barra lateral la icona del premi. Nosaltres anirem elaborant un llistat de blocs amb hiperactivitat 2.0. Si el bloc premiat vol incloure’s en ell, només ha de deixar un comentari en aquesta entrada que estarà publicada en els tres blocs hiperactius 2.0 (Idees magistrals, Ses meves feinetes o El racó de l’infant).
Des d’aquest bloc, m’agradaria reconèixer la seua feina a Joel Artigas perquè sense dubte el seu bloc "Educació i les TIC" té molta hiperactivitat 2.0! Enhorabona!
Esperem els vostres comentaris!
L’equip del “Racó de ses nostres idees 2.0”
Per a qui serà?

Gràcies, gràcies i més gràcies!! Quina alegria rebre aquest munt de premis i de felicitacions, la veritat és que no m'imaginava arribar tant lluny amb aquest espai. És una gran il·lusió poder rebre aquest reconeixement. Quines ganes de seguir treballant. Ara sí que estic hiperactivadíssim!! 

A qui li enviaré? Ha estat una decisió difícil, però finalment m'he decidit!! Li envio aquest premi a la Blanca de Actividades para Educación Infantil. Trobo que és una treballadora fantàstica i que té tots els requisits d'hiperactivisme 2.0. Felicitats!!! Segueix així que les teves aportacions són fantàstiques i molt útils!

Comentaris

Bertha ha dit…
Hola Joél!

Que te puedo decir! que ya no te haya dicho.Un bravo y Felicidades por este nuevo reconocimiento al" blog más hiperactivo" y además es que es una verdad como un templo jejeje.Muchísimas grascias por tus aportaciones.

Felicidades y un fuerte abrazo!=^.^=
Trinidad Martinez ha dit…
Blanca nos deja un premio que tengo el placer de compartir contigo http://mariposasdecoloresamalia.blogspot.com.es/2012/04/actividades-de-educacion-infantil-nos.html
Joel Artigas ha dit…
Hola Bertha! Muchísimas gracias otra vez. Estos dos últimos días han sido muy especiales para mi, sobretodo por la gran cantidad de felicitaciones que he recibido de vosotr@s! GRACIAS! Muchos besos.
Joel Artigas ha dit…
Gracias Trinidad!! Me alegra poder disfrutar de un premio cómo este. Ha sido un gran regalo para mi!! Nos leemos pronto. Mil gracias otra vez. Besitos grandes.
ideesmagistrals ha dit…
Homeeeeeeeeee!! És que ja no sabem què fer per repartir més hiperactivitat per la xarxa!! jajaja. I clar, tu no podies faltar ^_^ Has fet molt bona tria de bloc hiperactiu, Blanca també s'ho mereix moltíssim! Esperem que no pare la roda ;)
Unknown ha dit…
Olé!!! Molt bé Joel! Enhorabona i molt bona elecció! Ens llegim als nostres reconets secrets!
Una abraçada*
Blanca B ha dit…
Enhorabuena, y todo lo que dice Estrella de tí, verdad de la buena, buena. Eres un gran bloguero con iniciativa y conocimiento, tanto de "eines", como de "jocs", por eso te mereces todo y más de lo que te den.
(como ves mi catalá va mejorando)(bueno es que leo los "blocs" sin traducción y eso hace mucho)

Lo que no me podía esperar de ninguna de las maneras era que me lo ibas a regalar a mí, es un honor, un placer, un nosequédecir, te lo juro.
Es uno de los premios más importantes que he recibido, porque viene de tí, incansable, y de Estrella, referente para todos. Así que gracias, gracias y gracias.
Es un gesto que aprecio con toda el alma. Supongo que, como dice Estrella, tendrá que rodar y por eso no te lo puedo devolver, que si no...
Un abraçada, petons i tot el que vulguis, pichó de sucre. (sin diccionario eh!, si está mal me corriges)
Magda ha dit…
Enhorabona Joel per aquests premi perquè és molt ben merescut ets un gran hiperactiu i fas una gran feina i a més no pares d'oferir-nos recursos i més recursos. GENIAL !!!!!!!
Ara que segueixi la roda !!!
Petonets avui ben hiperactius !!!!
MUAAAAAAAAAAA
O Lar dos Pitufos ha dit…
Joel te hemos dejado un premio en nuestro blog, ¡pásate a recojerlo!
Pitufi-besos
Joel Artigas ha dit…
Jejjjje! Molt bona Estrella. No m'ho esperava gens. T'he de dir que em va fer molta il·lusió rebre aquest petit regalet. Gràcies, gràcies i més gràcies!!!! Esperem que no pari la roda i que segueixi aquest hiperactivisme. Muak.
Joel Artigas ha dit…
Com bé li he dit a l'Estrella, moltíssimes gràcies Laura!!! Ara toca treballar i no parar. Ens llegim ben aviat en aquests raconets hiperactius! Shhh... que s'acosta algú! Petonets.
Joel Artigas ha dit…
Muchísimas gracias por tus felicitaciones Blanca, significan mucho para mi! Sobretodo si viene de una superbloggera como tu! Me encanta que entre tod@s podamos aprender, es fantástico no crees? Una abraçada ben gran! Tu si que te lo mereces por tus incansables publicaciones llenos de contenidos útiles, por tu interacción, aportaciones y comentarios a bloggers y sitios web, por tus ganas de descubrir cosas nuevas y compartirlas con nosotr@s!

Besos super grandes e hiperactivos! :)
Joel Artigas ha dit…
MOLTES GRÀCIES, Magda!! Els teus comentaris m'alegren el dia. Me n'alegro que t'agradi aquest espai i també que li puguis treure'n profit, car és un dels objectius primordials!! Una abraçada ben gran!! Ara sí, que aquest hiperactivisme no pari i que aquests premis no parin de rodar! PETONS!
Joel Artigas ha dit…
Uau! O Lar dos Pitufos, voy a recogerlo. Muchísimas gracias por pensar en mi. Me alegra un montón ver que este proyecto os gusta! :) Besitos super grandes!!
Enhorabona Joel!! Moltes felicitats per aquest premi tant merescut!!
Ets un gran hiperactiu i personalment aprenc molt de les teves aportacions, moltes gràcies novament per oferirnos i compartir els teus coneixements!
Molts petonets i una forta abraçada!
Miren ha dit…
Enhorabuena Joel, negarte a ti un reconocimiento al investigador en la red sería una barbaridad. Un premio merecido. UN saludo
Joel Artigas ha dit…
Moltíssimes gràcies a tu M. Àngels per les teves felicitacions. M'ajuden molt a seguir treballant. Gràcies, gràcies i més gràcies!! Petonets! :)
Joel Artigas ha dit…
Jjejje, muchas gracias Miren! Pues la verdad es que no me lo esperaba para nada este premio. Qué ilusión. Madre mía!! Un besito muy grande, gracias por el comentario!!! :)