Minimúsica: una proposta musical!

Bé, em sembla que un dia com avui ens convida a descobrir noves idees i experiències, no? Així doncs, us presento Minimúsica, una proposta que neix cap a l'any 2006 amb l'objectiu d'apropar-se als més petits a través de la música. Des de llavors, aquesta agrupació musical ha realitzat múltiples concerts i activitats infantils, com ara el Festival Primavera Sound o el Festival Jardins de Cap Roig. Però, la cosa no s'acaba aquí, ja que aquesta formació està constituida per un projecte educatiu dirigit per la mestra Núria Muntaner i amb col·laboració d'especialsites en la matèria artística-musical. 


Minimúsica també ens ofereix un espai web amb recursos educatius que ens poden ser molt útils. D'entre els continguts que se'ns proposen podem trobar: vídeos educatius relacionats amb l'espectacle; jocs musicals (per jugar ens cal un registre: aneu a la part superior de la pàgina); el blog (té unes categories molt interessants); i, el catàleg (un espai amb que ens ofereix publicacions, ofertes, material,...).


Molt recomanable la secció Zona educativa. Tal i com ens el descriuen (...) En aquest espai podreu trobar materials i idees d’activitats per a fer amb els vostres fills/es i alumnes. Volem que la nostra música us serveixi d’inspiració per a poder realitzar moltes activitats educatives amb els més petits. A la barra lateral dreta podeu accedir a les lletres, cançons, activitats i unitats didàctiques. Molt interessant, no creieu? 

Comentaris

Ana Martínez ha dit…
Dicen que la música amansa a las fieras, ¿no? je,je Bromas aparte, un recurso muy bueno. Un saludo.
Joel Artigas ha dit…
Tienes toda la razón, jejeje! Me alegro que te haya gustado. Me parece que voy a poner un poquito de música...necesito tranquilizarme! ;)

Un abrazo, Ana!
Bertha ha dit…
Hola Joel!

La música, la plástica ,la expresión.Es buenísimo trabajar estos aspectos bien chiquititos.Porque se consigue resultados espectaculares!.Con la música nosotros: hemos conseguido que niños con Asperger´s se concentren. Es que la música es lo más grande y después las otras disciplinas por supuesto.

Abrazos y gracias:-)
Joel Artigas ha dit…
Estoy muy de acuerdo contigo Bertha, la música tiene unos resultados estupendos. Es un recurso magnífico para utilizar con las personas con n.e.e.

Me gustaría mucho si me pudieras explicar con detalle que hicísteis con la música con los niños con Asperger...

Muchas gracias por el comentario y por tus constantes aportaciones! Un abrazo muy grande. :=)