GuíaChinPum: un espai per als més menuts

Mireu quina meravella que vaig descobrir! Es tracta de la GuíaChinPum, un espai web dedicat al més petitons on hi podem trobar tot tipus de continguts: jocs, mapes interactius, excursions (la majoria són a Argentina), recursos TIC, tallers, escoles, esepctacles infantils, empreses de roba i/o joguines pels més menuts,... Tal i com se'ns explica en aquest lloc web: Con el objetivo de optimizar las búsquedas de madres y padres en Internet, GuíaChinPum nace en 2008 con un concepto original, presentando un servicio integrado de Directorio Infantil de Buenos Aires en la web (...). 


Remenant i remenant, no us podeu perdre la secció Juegos educativos para bebés y niños, ja que se'ns ofereixen unes activitats TIC sensacionals que de ben segur en seran molt útils a l'hora de completar la nostra tasca educativa. Hi ha tot tipus de jocs: jocs de memòria; jocs per a solucionar laberints; jocs per treballar els aspectes bàsics de manipulació de l'ordinador; dibuixos per pintar i posar-hi color; entre d'altres. Aquí en teniu una mostra: 




Les il·lustracions són molt boniques i els jocs ens poden ser força útils. Espero que us hagin agradat tant com a mi. A continuació us adjunto els objectius plantejats d'aquesta secció: (...) Es a través del juego que los niños conocen e interactúan con su entorno próximo y lejano, elaborando así esquemas mentales que les permiten organizar compresivamente el mundo que los rodea. La informática, la computadora, Internet son hoy un espacio representativo de la sociedad en que nos movemos y los chicos no estan ajenos a ello. Es asi que consideramos sumamente relevante que los adultos les acerquemos esta herramienta como un elemento más de la realidad (...).

Comentaris

Olga ha dit…
Està molt bé aquesta pàgina, Joel!
Hem estat força estona amb els meus peques i han estat del tot entretinguts!
Gràcies com sempre per aquests racons que ens escobreixes!
Una abraçada.
Blanca B ha dit…
Un sitio mu majo, sí señor, merçi. Un besazo.
Joel Artigas ha dit…
Gràcies Olga! Jo també trobo que està super bé aquest espai. Me n'alegro que l'hagiu fet servir i que els teus petits els hagi agradat tant, això és símbol que és un bon recurs!

M'encanta descobrir nous llocs. Gràcies a tu pels comentaris. Fins aviat! ;) Petons.
Joel Artigas ha dit…
De nada, Blanca! Un sitio más a añadir a nuestros favoritos. ¿Te has fijado en las ilustraciones? Son sensacionales.

Un abrazo!