Encicloabierta: recursos TIC interactius!

Avui us presento Encicloabierta, un projecte sense ànim de lucre desenvolupada per varis voluntaris mexicans, a fi de desenvolupar una plataforma educativa lliure, oberta i gratuïta. Els seus autors ens defineixen aquest espai en tres paraules: aprendre, comprendre i emprendre. Aprendre per comprendre, comprendre per emprendre i emprendre per benefici de tots.


Aquest portal educatiu ens ofereix una gran quantitat de recursos TIC que ens poden ser molt útils. Com haureu pugut observar els tenim classificats per àrees curriculars: matemàtiques, espanyol, ciències, ciències socials, cultura i aprendre més. Si cliqueu damunt de qualsevol opció se us obrirà una nova finestra on podreu escollir el nivell educatiu de la categoria seleccionada: Primària, Secundària o bé tots els nivells.


Però, la cosa no s'acaba aquí, ja que Encicloabierta també ens ofereix un recull de programes lliures que podem utilitzar per tal de completar, crear o perfeccionar la nostra tasca educativa. Són programes seleccionats per la seva excel·lent qualitat, facilitat i, sobretot, per la seva accessibilitat, ja que són eines tecnològiques que podem fer servir sempre que vulguem i des de qualsevol equip: ja sigui des de casa, a l'escola o des d'un altre lloc.

Espero que us hagi agradat. Jo ja me l'he afegit a la meva llista de favorits! Si en voleu saber més, també podeu seguir-los via Twitter o bé contactar amb l'organització en aquest e-mail.

Comentaris

Marisol ha dit…
Bon dia Joel, gràcies per aquest link amb molts recursos per aprofitar! i gratüit!! Una abraçada.
A´Punto ha dit…
Completisimo recurso, una maravilla encontrarse cosas así y hechas con tanto cariño. besiños¡
Joel Artigas ha dit…
Bon dia Marisol! Gràcies a tu pel comentari. Sí, la veritat és que aquest espai web és una font de recursos. Me n'alegro que t'hagi agradat.

Petonets!
Joel Artigas ha dit…
Totalmente de acuerdo, Vero. Es una maravilla. A veces es difícil encontrar sitios que nos sean útiles y que los recursos que se nos ofrecen estén bien!

Besos. :)
Blanca B ha dit…
Vaya sitio más chulo!! me lo quedo, vale? un beso, trabajador.
Joel Artigas ha dit…
Quédate todo lo que quieras! Me alegro que te haya gustado.

Un besito muy grande. Hasta ahora! :)
Ana Martínez ha dit…
Yo también lo guardo en favoritos. Me parece estupendo y muy completo. Gracias por encontrarlo y compartirlo con nosotros. Un saludo.
Joel Artigas ha dit…
De nada Ana! Qué bien que te haya gustado. Estoy de acuerdo contigo: es estupendo y completo.

Gracias por tus aportaciones. Un abrazo. Nos leemos pronto. :)