El bloc en imatges

Bé, com que fa molt temps que no actualitzo la secció Blogger/Eines bloc, aquí teniu una nova publicació que espero que us agradi i que us animeu a fer-la servir. Abans, però, m'agradaria donar les gràcies a Blanca del bloc Actividades para Educación Infantil, ja que gràcies a ella he descobert com construir aquest gadget. Però anem a pams, aquí teniu el resultat final (del bloc Educació i les TIC), és a dir el gadget que podeu crear a partir d'una mescla de totes les imatges que teniu al vostre bloc:

Com fer-ho? És ben senzill. Primer de tot aneu a la barra de navegació del vostre navegador (la barra superior on introduïm les direccions url), cliqueu la direcció del vostre bloc http://educacioilestic.blogspot i hi afegiu /view/flipcard (us quedarà així http://educacioilestic.blogspot.com/view/flipcard). No cal dir que tots aquests passos cal realitzar-los amb les vostres direccions. Tot seguit us apareixerà un nou espai de blogger que ens ordenarà totes les nostres entrades en imatges:


Fet això, només cal que reduiu la mida de la vostra pantalla (apreteu la tecla Control seguit+ moveu la rodeta del mouse) i captureu el que veiem en pantalla per tal de crear una imatge (apreteu la tecla impr pa). Seguidament, aneu a un editor d'imatges (podeu fer servir el Paint si voleu, o bé el Gimp) i presioneu les tecles Ctrl + V (significa enganxar). Automàticament veureu la imatge capturada en pantalla i només l'haureu retallar i canviar de mides al vostre gust (per canviar de mides és millor que utilitzeu el Gimp/Escala la imatge). 

Finalment, i com sempre, per poder crear un gadget ens caldrà pujar les imatges en un servidor web. En aquest cas utilitzarem Imageshack. Apreteu damunt de Browse per seleccionar la imatge que haureu guardat al vostre ordinador i tot seguit al botó Upload Now. Copieu el codi HMTL (Html code) i enganxeu-lo en un gadget de HTML/Java script (aneu a la secció Format del bloc i cliqueu a añadir gaget). Perquè us feu una idea podeu observar com ha quedat al bloc Educació i les TIC (barra lateral dreta).

Comentaris

A´Punto ha dit…
Pues si que es sencillo, si¡ besiños
Joel Artigas ha dit…
Sí!!! Qué bien que te haya gustado. Si decides poner el gadget en tu blog ya nos lo dirás.

Besinhos! :) Que tengas un día genial.
Silvina ha dit…
uf..cuánta faena me espera el finde!!!
graciassss!
beset
Silvina
Apanona ha dit…
Que xulo! Vaig a fer-ho a veure com queda :)Gràcies Joel!!!
Joel Artigas ha dit…
jejjje! Sí, Silvina això és un no parar. És que no s'acaben mai les possibilitats que ens proporciona la xarxa? ;)

Petonets tranquilitzadors 2.0!
Joel Artigas ha dit…
Estic d'acord Apanona! Queda super bonic. Me n'alegro que t'hagi agradat. De res home! Gràcies a tu per aquests comentaris.

Que tinguis un dia fantàstic. Molts petons! :)