Educació i les TIC 2.0 s'actualitza amb noves categories!

Després d'un dia llarg, ahir vaig acabar d'actualitzar dos noves categories del projecte Educació i les TIC 2.0. Es tracta d'ARTÍSTIC (recull de blocs d'educació artística, així com música, manualitats, art,... ) i ESPECIALTIC (recull de blocs que treballen l'educació especial). He de dir que aquest cop la tria em va ser una mica difícil, ja que molts dels blocs esmentats els desconeixia, així doncs vaig haver de fer un munt de visites i comparacions. No es tracta només d'exposar els millors blocs d'aquestes categories, sinó també de donar a conèixer espais nous, que tenen iniciativa i que, d'altra banda, compleixen els requisits exposats als objectius plantejats.


Espero que us agradi aquesta iniciativa i que hi col·laboreu sempre que vulgueu. M'agradarà saber la vostra opinió, les crítiques, els vostres coneixements. Es tracta que entre tots construim una xarxa educativa de millor qualitat i significativa! A continuació, i perquè en feu un petit tast, us adjunto els blocs triats a les noves categories:

ARTÍSTIC: DIDACMUS - Educación Plástica con Mayalen - TATARACHÍN - El aula musical de Adriana - Fem Manuals - El hada de papel - ARTISTES A LES CORTS - Un Planeta de Manualitats - ARTE EN LA ESCUELA - Fulls de colors.

ESPECIALTIC: Es racó des PT - Recursos per a l'educació especial - El Blog de los Maestros de AUDICIÓN y LENGUAJE - LA MIRADA ESPECIAL - LA CASETA, un lloc especial - En la escuela caben tod@s - RACÓ DE LES PARAULES - COSQUILLITAS EN LA PANZA BLOGS - EL SONIDO DE LA HIERBA AL CRECER - La princesa de las alas rosas.

Comentaris

Olga ha dit…
Una ampliació genial! Ja saps el que m'agrada l'educació visual i plàstica!!!
Gràcies per donar a conèixer nous racons! M'ha encantat viatjar per aquests nous espais (alguns no els coneixia).
Auna abraçada, Joel!
Bertha ha dit…
Hola Joel!

Muy completos estos programas y muy interesantes dado su actualización.Porque uno de los problemas es el material que se nos va quedando obsoleto...

-Por favor me tienes que tender una manita porque al colgar el premio he puesto tu link pero me dicen que no pueden entrar.

Decirte que salio Barcelona para el proyecto de Corea nosotros quedamos en segundo lugar.Un Bravo por Barcelona!.

Nada para el 2014 ya tenemos proyectado el viaje a Barcelona como ciudad educadora ojalá jejeje.

Un fuerte abrazo:)
Magda ha dit…
Genial aquest espai i la bona ampliació que has fet !!!! M'encanta!!!!
Ja et vaig dir ahir que m'havies donat feina per uns quants dies jejejejeje però una feina encantadora descobrint nous llocs la mar d'interessants !!!!!
Com sempre molt bona feina !!!!
Petonets hiperactius!!!!!
Bertha ha dit…
...ya esta subsanado el error es que puse la dirección entre paréntesis y claro no salia el link!

Un abrazo:)
Miren ha dit…
Ufff necesito dos semanas para revisar el material nuevo ¡¡qué bien!!! material nuevo. Un saludo
CARME ha dit…
Bon dia Joel! Tens un regalet en el meu blog(Je,je,je!!!!)Voldria preguntar-te com vas aconseguir un compte Pinterest? Fa temps que la vaig sol·licitar i encare no he tingut resposta.
Moltes gràcies :)
A´Punto ha dit…
Hola Joel¡

Vayaaaaaaaaaaaa, acabo de regresar a casa y me encuentro con tu regalito¡¡
Pues muchísimas gracias, es todo un honor que hayas pensado en A´Punto para tu selección.
He vuelto con las pilas cargadas, pasar un tiempecillo en el campo es algo que siempre hecho de menos, nunca tengo suficiente :) Asi que mañana empezaremos de nuevo.
Un besote y disfruta del festivo¡
Joel Artigas ha dit…
De res Olga!!! Sabia que a molts de vosaltres us agradaria aquestes noves categories. M'encanta fer aquesta feina!! Una forta abraçada. Gràcies a tu! Fins aviat.
Joel Artigas ha dit…
Hola Bertha. Primero de todo, es fantástico saber que ha salido Barcelona cómo ciudad educadora. Qué bien tenerlo cerca! Tendremos que esperar hasta el 2014. Mmmff...

En segundo lugar, muchas gracias por tus felicitaciones. Me gusta saber que mi trabajo os es útil!

Un beso muy grande!!! :)

PD: celebro que hayas solucionado el problema del link.
Joel Artigas ha dit…
De res Magda! M'agrada llegir aquests comentaris tan encantadors que em fas cada dia. Moltíssimes gràcies a tu per aquestes aportacions. Una abraçada ben gran!
Joel Artigas ha dit…
Gracias Miren!!! Me alegro que el material publicado te haya gustado y que los enlaces te puedan ser útiles. Besitos muy grandes!! :)
Joel Artigas ha dit…
Hola Vero!! De nada. Me alegro que hayas vuelto con las pilas cargadas. No pares, qué trabajas super bien! Es bueno saber que tienes ganas de hacernos nuevas publicaciones, ya tengo ganas de comentarlas!!!!

Besos y abrazos.
Yolanda Roset ha dit…
Hola Joel,
sóc la Yolanda del bloc de recursos per a l'Educació Especial. M'ha fet moltíssima il·lusió veure que el meu bloc està entre la llista de blocs dedicats a l'Educació Especial.
Moltes, moltíssimes gràcies per donar a conèixer tots aquests fantàstics blocs educatius que tant ajuden a la integració dels nostres alumnes. Per mi, es un gran orgull està entre tots ells i aparèixer en el teu espai.
Felicitats per la teva tasca i... seguim en contacte construint i compartint junts!
Fins ben aviat!
Yolanda Roset
http://blocs.xtec.cat/recursosee
PLASTIQUEM - Espe ha dit…
Hola Joel! Gràcies pel premi al bloc original, ets un encant. Trobo molt bona idea crea aquests dues noves categories al teu bloc "Educació i les Tic 2.0" i m'encantaria forma part de l'artístic. Què de fer? Ja em diràs. Una forta abraçada i fins aviat.
Joel Artigas ha dit…
Hola Yolanda,
celebro que t'hagi agradat aparèixer en aquest nou projecte. Ls veritat és que estic aprenent moltíssim i, sobretot, descobrint nous espais que ens poden ser útils en l'àmbit educatiu. Fas una feina genial, no paris mai de treballar!

Seguim treballant i compartint. Moltes salutacions 2.0! Gràcies per aquest comentari. Una abraçada.
Joel Artigas ha dit…
Hola Espe,

Em sembla perfecte que tinguis ganes de participar-hi! Els objectius d'Educació i les TIC 2.0 els pots llegir a la pàgina principal, simplement has de cumplir amb els criteris establerts. Tot i així el teu bloc ja ho té tot per formar-hi part!

Els blocs que formen part del TOP10 de qualsevol categoria s'actualitzen cada 3 mesos. D'aquí 3 mesos no ho dubtis: PLASTIQUEM hi serà! Una abraçada ben gran!

Celebro que t'hagi agradat el premi. Te'l mereixes! :)
tatarachin ha dit…
Joel muchas gracias por colocar a nuestro Blog Tatarachin en el top 10 en la categoría de Artística.
Todo un honor estar presente en este espacio. Muchas gracias por tu labor y por todo lo que nos enseñas.

A esta noticia se une el hecho de estar nombrado hoy finalitas en lod premios espiral con el blog colaborativo FlautateKa.

Saludos desde Huelva y de nuevo muchas gracias.
Joel Artigas ha dit…
Hola Tatarachín, me alegra saber que os ha gustado formar parte del TOP10 de Educació i les TIC 2.0! También os felicito por quedar finalistas en Premios Espiral 2012 en FluatateKa!! Eso es el resultado de un buen trabajo. Enhorabuena. Seguid así que trabajáis muy bien.

Celebro haberos conocido. Nos leemos pronto! Un abrazo muy grande.