Cuentos para dormir: llegim?

Explorant per la xarxa he descobert un lloc web que val la pena donar-lo a conèixer. Es tracta de Cuentos para dormir un espai creat per Pedro Pablo Sacristán, on hi podem trobar tot tipus de recursos per a treballar els contes. Cal evitar pensar que l'únic objectiu d'aquest lloc és emmagatzemar tot tipus de contes, ja que ens ofereix la possibilitat de descarregar-nos i escoltar les narracions, a més d'aprendre i conèixer experiències que ens ajudaran saber més coses sobre la lectura i la comprensió dels seus valors (entreu a la secció Educar con cuentos i/o a Recursos).


Tal i com se'ns explica a la pàgina principal (...) En Cuentos para Dormir tratamos de ayudar a padres y maestros en la educación creativa de sus hijos y alumnos, a través de una grandísima colección de cuentos infantiles cortos para educar el valores, con todo tipo de personajes y situaciones, para ayudarte a hacer de el cuento tu mejor herramienta educativa (...). Us hi animeu? 


Molt recomanable que obriu la pestanya Cuentos Cortos / Lista de cuentos, per veure la llista dels contes que ens ofereixen. Atenció! En el cas que us interessi un conte en concret, feu clic damunt del seu nom i desplaceu-vos amb la barra lateral fins a la meitat de la pàgina (fins que observeu el títol del conte amb la seva imatge). Allà trobareu un petit resum, obres similars a la seleccionada i la possibilitat de descarregar-vos el pdf, veure les il·lustracions, escoltar l'àudio, etc. (opcions sota el títol Otras versiones y opciones de este cuento). Si cliqueu a d'altres llocs és possible que sigueu dirigits a pàgines o publicitat no desitjada!

Comentaris

Marta ha dit…
Una web molt interessant.Gràcies per compartir-la.
Una abraçada.
Joel Artigas ha dit…
De res Marta! Celebro que t'hagi agradat. Jo també la trobo molt interessant.

Gràcies pel comentari. Ens llegim aviat. Una abraçada.
A´Punto ha dit…
A mi siq ue me hacen falta mas de una vez que me contaran un cuento para dormir :) Besiños y buen finde¡
Silvina ha dit…
Joel, con tu permiso, te he mencionado en mi último post, ya que eres un referente en cuanto a enlaces sobre las Tic...Felices Pascuas!
Silvina
Blanca B ha dit…
Es un sitio muy interesante con muchos cuentos. Creo que yo también lo he editado porque me parece un gran recurso. bss.
Joel Artigas ha dit…
jejeje! Creo que a todos nos hace falta a veces... Besitos Vero, gracias por el comentario.

Mua!
Joel Artigas ha dit…
Ya lo he visto, Silvina. Muchísimas gracias. Me ha hecho mucha ilusión tu recomendación.

Gracias por todo! Me alegra saber que mi trabajo os gusta y que puede ser útil!

Muchos besos!
Joel Artigas ha dit…
Sí, no? Seguro que también los has editado. Yo no lo conocía y me he quedado totalmente sorprendido con todos los contenidos que se nos ofrecen.

Un abrazo, Blanca!
Ana Martínez ha dit…
Un enlace muy interesante y con muchos cuentos donde elegir. Me gusta. Un saludo.
Joel Artigas ha dit…
Muchas gracias, Ana! Me alegro que te haya gustado. Sí, es un buen sitio a añadir a nuestros favoritos.

Besos de vacaciones!
Unknown ha dit…
Hola Joel!

Quin recurs més interessant! Gràcies per compartir-lo, aquest i tots els altres recursos que publiques al bloc. És fantàstica la feina que fas, sempre que entro descobreixo coses noves!

Una abraçada!
Joel Artigas ha dit…
De res Lila! A mi si que m'agrada entrar aquí i llegir aquests comentaris tan bonics i plens d'entusiasme. M'ajuden a seguir treballant i aportant nous continguts. Celebro que gràcies a aquest bloc estiguis descobrint noves coses!

Una abraçada ben gran! ;)