Planet Nemo: descobrint nous recursos TIC

Després d'un dia ple d'emocions, sempre va bé relaxar-se! Això sí, sense fer decaure els nostres ànims. Així doncs, us presento un Planet Nemo, un espai amb diversos recursos TIC que podrem utilitzar amb els nostres infants. Tal i com ens plantejen els seus autors, Planet Nemo és un estudi de disseny, creació i producció digital de continguts per a nens i famílies. (...) D'entre els continguts que oferim podem trobar: Bali; Missy Mila; Planet Nemo; Nelly & César; i, Groove High (...). 


Com podreu observar, quasibé tots els recursos que se'ns ofereixen són en francès, no obstant n'hi ha alguns que ens permetran canviar a d'altres idiomes (el castellà hi és). El fet que els continguts siguin en altres llengües, no vol dir en cap cas que no els puguem utilitzar, tot el contrari, els hem d'aprofitar per introduir nous idiomes i coneixements. Els infants s'han d'esforçar a entendre les coses i aprendre a relacionar conceptes que, evidentment, al principi no entendran... En aquest aspecte, serà fonamental la figura del professor, ja que farà de guia de l'aprenentatge dels infants.

Dit això, molt recomanable que feu una visita al recurs Planet Nemo, hi ha unes activitats del tot orginals que trobo que en podem treure molt de suc! Tot i que no ens ho indiquin, podrem utilitzar aquest espai per a infants des de 3 a 6 anys. Espero que us hagi agradat! 

Comentaris

Ana Martínez ha dit…
Me encanta Planet Nemo es un recurso estupendo para trabajar con los niños. Gracias por recordármelo. Un saludo.
Joel Artigas ha dit…
A mi me encanta que te encante, Ana! Son fantásticos los recursos que nos proporciona este sitio web. Magnífico. :)

Besitos.
A´Punto ha dit…
Que Web más excepcional, un recurso fantastico. buen finde, besiños¡
Joel Artigas ha dit…
Sí, no? Gracias, Vero por tu comentario. Me alegra verte por aquí. Creo que es un espacio sensacional!

Muchos besos. Que tengas una Semana Santa estupenda!