La Nana Bunilda Menjamalsons

Avui us presento La Nana Bunilda Menjamalsons, un recurs que vaig descobrir al Facebook gràcies a una de les aportacions de l'Associació de Mestres Rosa Sensat. Perquè us en feu una idea us adjunto una breu introducció de la protagonista d'aquest conte interactiu: La Nana Bunilda és una Bisbís que vetlla per tots els nens i les nenes, i, una bona part del seu temps se'l passa traient-los els malsons, els fica en una olla gegant i els converteix en xocolata; de la xocolata, en fa pastissos per a tothom. Els Bisbís són de la família dels nans i dels follets. I, també, parents llunyans dels gnoms. (...) Seguiu llegint en aquest enllaç

Cliqueu damunt de la imtage per accedir a l'aplicació

Així doncs, aquesta aplicació ens permetrà conoslidar tot allò que hem après a partir de la lectura del llibre La Nana Bunilda Menjamalsons. Al acabar podreu consultar informació sobre un dels espectacles teatrals que es realitza a Barcelona, una representació que de ben segur consolidarà els coneixements adquirits al llarg d'aquest treball amb els infants. Us hi animeu? Pels qui no hi pugueu anar perquè us queda massa lluny de les vostres fronteres, aquí us deixo una representació feta a la Biblioteca Pública de Murchante, perquè aneu agafant idees. 



Descarrega't material didàctic: Nana Bunilda come pesadillas

Comentaris

Vanesa ha dit…
Fa temps que busco aquest llibre per treballar-lo a l'aula, però està exhaurit i per més que he preguntat en cursos ningú me l'ha conseguit.
Saps com em podria fer amb ell?
Gràcies, ara només treballo el text, a classe.
Joel Artigas ha dit…
Hola Vanesa,

He estat una bona estona buscant i no l'he trobat per la xarxa. L'únic que he aconseguit és material didàctic en castellà i en anglès per treballar-ho amb els nens i nenes. Ho he afegit al final de la publicació La Nana Bunilda Menjamalsons

Sí finalment m'assabento d'alguna cosa ja t'ho faré saber, ok? Petons!!!
Blanca B ha dit…
Bueno, bueno, has dado en el clavo totalmente. Mis hijos cuando eran pequeños tenían muchas pesadillas y gracias a Nana Bunilda consiguieron dormir una buena temporada. Era nuestro talismán del sueño.
Me encanta tu entrada. Me encanta.
Muchas gracias, Joel, un besazo de finde largo.
Joel Artigas ha dit…
Me alegro muchísimo que te haya gustado y que gracias a esa publicación hayas recordado la utilización de Nana Bunilda con tus hijos. Fantástico!

Gracias y más gracias por tus aportaciones. Me encanta leerte por aquí! Muchos besos! :)
A´Punto ha dit…
Pues yo no lo conocia, mira siempre aprendo algo nuevo y genial cuando vengo por aqui, buen finde¡
Joel Artigas ha dit…
Y yo que me alegro muchísimo! Espero que siempre sea así. :)

Muchos besos, Vero!
Moltes gràcies Joel , ja t'ho ha dit Vanesa que feia molt de temps que anavem darrere d'aquest material de NAna Bunilda.

Gracies.
paumon ha dit…
És el llibre preferit dels meus fills, el vem adquirir al mercat de Sant Antoni, a Barcelona de segona mà, i cada nit quan els hi pregunto que quin conte volen, moltes vegades el demanen, me'l se de memòria frase per frase de tantes vegades llegir-lo. Merci pels enllaços!
Fins aviat!
Montse
Vanesa ha dit…
Jo l'he treballat aquest curs a l'aula per parlar dels malsons amb els xiquets de primària i la veritat, els va encantar, encara que només vam poder llegir el text. :((

Cada xiquet, després de llegir el conte, va dibuixar els seus malsons al sac de Nana Bunilda. L'activitat va ser molt positiva.

Una abraçada
Vanesa ha dit…
Joel, amb el teu permís copio aquest recurs al meu bloc per compartir-la amb els meus alumnes, que segur els agradarà!

Una abraçada,

Vanesa
Ana Martínez ha dit…
No conocía el cuento. También intentaré conseguirlo. Gracias por dárnoslo a conocer. Un biquiño.
Bertha ha dit…
Hola Joel!

Es muy buenos este cuento para quitarles esas cargas emocionales o negativas.Muchísimas gracias por la información,ya que al no residir en Barcelona siempre hay que buscar la opción enlaces.

Me encanta! la forma de representarlo.

Un abrazo y feliz finde.:)
Joel Artigas ha dit…
De res Mª Jesús, trobo fantàstic que us hagi servit aquesta publicació. Si trobeu més material sobre la Nana Bunilda, compartiu-lo i l'afegiré en aquest espai. Trobo que ha tingut molt d'èxit aquesta aportació.

Abraçades!
Joel Artigas ha dit…
Uau! Aquest llibre és tot un tresor. M'encanta que així sigui.

Moltes gràcies pel teu comentari, Paumon, m'alegra saber que aquest llibre agrada tant als nens.

Moltes salutacions! :)
Joel Artigas ha dit…
Ostres, Vanesa, m'encantaria veure l'activitat que vas fer. La tens publicada al teu bloc? Sí, és així diga'm-ho que l'adjuntaré en aquesta publicació. Estic segur que van aprendre moltíssim!

Molts petons. Gràcies per compartir les teves experiències!

I tant comparteix el que vulguis, això sí no t'oblidis de posar la referència d'on ho has tret. Moltíssimes gràcies per les teves paraules Vanesa, m'encanta veure't per aquí.
Joel Artigas ha dit…
De nada, Ana! Es un placer ver que este libro gusta a tanta gente. Me alegro que te haya gustado.

Besitos :)
Joel Artigas ha dit…
Hola Bertha,

Qué bien verte por aquí y escuchar tus palabras. Me encanta saber que te ha gustado y que su utilización con los niños da tan buenos resultados.

A mi también me ha encantado su representación!

Muchos besos. Que tengas un fin de semana magnífico!
Vanesa ha dit…
Hola de nou Joel. L'enllaç a les activitats de Nana Bunilda del meu bloc és: http://elbaguldeleslletres.blogspot.com.es/search/label/Nana%20Bunilda

El que vam fer va ser dibuixar cadascú els nostres malsons perquè se'ls enduguera Nana Bunilda.
Joel Artigas ha dit…
Fantàstic Vanesa! Després en faré una ullada i l'afegiré al bloc. Trobo que mostrar les nostres experiències docents és imprescindible per aprendre altres estratègies i formes de treballar amb els infants!

Petonets!