La Cabaña divertida: aprenem divertint-nos!

Al llarg de la setmana passada, i des del bloc Velosipios, vaig descobrir La Cabaña divertida, un recurs online creat i compartit per la Junta de Castilla y León. Com podreu observar hi ha dos espais els quals podem trobar diferents tipus de jocs per treballar amb els infants (desplaçeu-vos amb la fletxa volver i más juegos). Aquí en teniu una de les presentacions (per accedir feu clic en aquest enllaç, o bé damunt de la imatge). 


D'entre els continguts que se'ns proposen, hi haurà jocs per estimular la memòria, aprendre a comptar, organitzar i estructurar la capacitat cognitiva, aprendre a resoldre conflictes, ... Cada activitat té una petita presentació que ens explica el seu funcionament i els objectius proposats. Un cop dins, ja veureu que hi ha diferents nivells (n'hi ha que es compliquen molt). Us animo que proveu el primer joc: Buscador de Tesoros! Vigileu que les imatges surten molt ràpid!

Comentaris

Blanca B ha dit…
Ya conocía esta página e incluso pensaba que ya la había editado en el blog, pero creo que está por llegar. Tu no te haces un lío? porque yo, al final, no me acuerdo de si lo he puesto o lo tengo por poner. Debe ser la edad y la primavera que enloquece un poco a todo el mundo.
Feliz primavera, Joel, y gracias por tu entrada. Un besito muy florido.
Joel Artigas ha dit…
Sí! Me pasa mucho, de hecho muchas veces tengo que buscar entre mis publicaciones porque ya no recuerdo mis posts. Jeje! Es normal enloquecer, la red es un pozo de conocimientos infinito... Estoy seguro que la primavera también afecta, la edad la dejaremos apartada (de momento), ya vendrán otras primaveras para preocuparse ;)

Muchos besos. Que tengas una feliz estación!
Magda ha dit…
Ostres si que aprendré llocs nous amb tu perquè aquest tampoc el coneixia.
Ets una gran font de recursos i ufffffffff quanta feinada que em dones per mirar tantes coses jajajajaj (és broma ehhhhhhhh).
Apa a continuar així de bé!!!
Fins aviat!!!!
Petonets!!!
Marisol ha dit…
Que divertit Joel! gràcies una vegada més per la teva aportació, tornarem!
Joel Artigas ha dit…
Jejej! M'encanten aquests comentaris, Magda. Me n'alegro que et semnbli interessant tot allò que publico.

Molts petons! :)
Joel Artigas ha dit…
Oi que sí, Marisol? Són "super" divertits. Estic segur que els nens i nenes s'ho passaran bomba amb aquestes activitats!

Una abraçada!!!
sara ha dit…
No sé d'on traeu el temps..
Uff cada dia més coses interessants,no tinc temps per veure tantes coses!!!

Moltes gràcies. Besets
Joel Artigas ha dit…
jejej! D'on podem, Sara... Me n'alegro molt que t'agradin les publicacions i que, sobretot, et siguin útils!

Una abraçada ben gran! Ja veuràs que mica en mica trobaràs el temps per anar fent cosetes. :)