El web de la Teresa: un munt de recursos educatius

Voltant per la xarxa he conegut El web de la Teresa, un espai web de la Teresa Montenegro. Aquest ens presenta una gran quantitat de recursos educatius: material TIC, activitats, eines de col·laboració i de creació,... També trobarem continguts per treballar l'educació emocional i les intel·ligències mútliples, una videoteca i molts altres recursos que ens poden ser molt útils en la nostra tasca educativa. 


Perquè us feu un idea més clara, he trobar convenient adjuntar-vos la descripció d'aquest lloc web feta a la pàgina web Recursos tic pel mestr@. Aquesta web pertany a una mestra, la Teresa Montenegro. Quan entrem a la pàgina veiem un munt d’imatges, algun vídeo i molts widgets. És una web amb un marcat estil personal on hi consta, suposem, tot allò que a la creadora li agrada. Pels qui utilitzeu la informació i no aneu més enllà us semblarà una pèrdua de temps totes aquestes imatges, eines i demès, però als que ens agraden les coses amb un segell personal ho valorem molt positivament. Si anem baixant, trobarem uns enllaços a moltes coses útils: matemàtiques, intel-ligència emocional, treballem la llengua, diferents activitats de primària, el treball dels cicles, jocs “xulos” i moltes d’altres. Recomanem mirar amb atenció el recull d’enllaços que ens ofereix. Hi ha una veritable feina de recull feta i en explicada. En conclusió és una bona pàgina per trobar recursos i a part és un gran espai personal fet amb un estil propi i això es d’agrair ja que s’allunya del que veiem a diari.

Comentaris

Ana Martínez ha dit…
Joel, siempre encuentras recursos fantásticos. No conocía la página. La guardo en favoritos. Un biquiño como diríamos por aquí.
Joel Artigas ha dit…
Gracias Ana! Siempre es un placer tenerte por aquí y disfrutar de tus comentarios. Me ayudan mucho a seguir trabajando.

Como diríamos por aquí: un petó!
Magda ha dit…
Joel aquesta pagina si que la conec i m'agrada moltíssim.
La tinc a favoritos ja que l'utilitzo sovint ja que en podem treure bones idees i recursos.

Bona feina!!!!!!

Un petó!!!!!
A´Punto ha dit…
No sabes el catalan que estoy aprendiendo contigo, ya entiendo casi todo sin traductor¡ jejeje Tiene muchas cosas parecidas al gallego.besiños dulces¡
Anònim ha dit…
Jo també coneixia aquesta pàgina i està molt bé, hi ha de tot i més!!!

Gràcies! ;)
lluna ha dit…
M'ha encantat aquesta web. Me la miraré amb calma i segur que em serà molt útil. Gràcies per donar-la a conèixer.
Una abraçada!
Blanca B ha dit…
Si señor, una estupenda web. Gracias, salao. Un beso.
Joel Artigas ha dit…
Gràcies Magda pels teus comentaris. Jo no la coneixia. La veritat, un bon espai! Petons.
Joel Artigas ha dit…
Jejej, me alegro muchísimo Vero. Sí, se parece mucho al gallego. Cómo me gusta aprender de los demás...

Besitos!
Joel Artigas ha dit…
De res Eugènia. Me n'alegro veure't per aquí. És un espai impressionant. Gràcies per donar la teva opinió.

Salutacions! :)
Joel Artigas ha dit…
De res Lluna, estic segur que et pot servir moltíssim. Gràcies pels teus comentaris, m'ajuden a seguir buscant més i més recursos...

Petons!
Joel Artigas ha dit…
Gracias a ti Blanca por tus aportaciones diarias. Nos son muy útiles. Cada día descubro cosas nuevas contigo. Me alegro que te haya gustado!

Besos. :)