Eduquem caminant: un espai a conèixer

Des del bloc Eduquem caminant, s'ha creat una web plena de recursos i enllaços per treballar el llenguatge. Estic segur que ens serà molt útil de conèixer. Així ens ho descriuen: Hem creat aquesta web amb la intenció de presentar recursos i enllaços interessants de manera centralitzada i especialitzada. Entenem el llenguatge com una àrea transversal, la nostra proposta intenta presentar la llengua des d'un punt de vista competencial per això ens centrem en els 3 aspectes essencials del llenguatge: parlar, llegir i escriure. Proposem activitats procedimentals, que dotin als alumnes d'estratègies i recursos per desenvolupar millor les seves habilitats lingüístiques. Val la pena que en feu una ullada. Si cliqueu damunt dels aspectes essencials que s'hi treballen hi trobareu una breu explicació dels objectius plantejats. 


Us ha agradat? Doncs, no us podeu perdre de seguir el seu bloc. Aquí en teniu l'explicació que ens fan els seus creadors: (...) La clau del blog és compartir articles interessants de creació pròpia, d’altres docents, d’entrevistes a la premsa escrita, d’articles en altres blogs,... amb la intenció de reflexionar sobre la nostra tasca educadora. Llegim noves propostes amb els ulls ben oberts i les oferim al blog per ampliar horitzons, per oferir alternatives pràctiques en la nostra tasca docent. Es va inventar fa molt temps, ho podeu comprovar llegint aquestes frases cèlebres. Em sembla que és una bona excusa per iniciar aquest blog que volem compartir amb vosaltres companys i companyes de professió. (...)

Comentaris

Un saludo, tu blog también es interesante. Un saludo.
Ana Martínez ha dit…
Ahora mismo me paso a conocerlo. Un saludo.
Magda ha dit…
Joel està molt bé, aquest espai que ens has presentat i segur que ens és de gran utilitat!!!
Un lloc a tenir en compte per a la nostra feina del dia a dia.
Gràcies com sempre per les teves interessants troballes.
Fins aviat!!!
Petonets!!!!
Miren ha dit…
Hola Joel, llevaba yo extrañada un tiempo pensando que tenías parado el blog y acabo de descubrir que me había desaparecido del reader. <bueno un saludo y ahora me toca revisar unas cuantas entradas tuyas que tengo pendientes. Ya lo he arreglado. Un saludo, de nuevo
Joel Artigas ha dit…
Gracias Miguel Ángel. Espero verte pronto por aquí. Me alegro haberte conocido. Nos leemos pronto!

Salutaciones. :)
Joel Artigas ha dit…
Es un placer ver tus comentarios cada día, Ana. Me alegra que te gusten mis publicaciones y que las puedas utilizar.

Muchas gracias. Besitos!
Joel Artigas ha dit…
A mi em sembla genial aquest espai! Celebro compartir la mateixa opinió amb tu. A mi m'encanta veure que tot el que publico us pot ser útil!

Gràcies per aquests comentaris, Magda!

Petonets.
Joel Artigas ha dit…
Ups...Lástima! Espero que no tengas más problemas, me gusta mucho recibir tus comentarios y aportaciones, me ayudan mucho!

Gracias. Nos leemos pronto. Me encanta tu trabajo!

Un abrazo muy grande.
Unknown ha dit…
Hola! que buen blog! Felicitaciones. Pasaré seguido por aquí. Saludos desde Argentina.
Joel Artigas ha dit…
Muchas gracias Laura! Me alegro que te haya gustado. Nos leemos pronto.

Un abrazo des de Barcelona!