Educat. Revista de Psicopedagogia

Aquests últims dies a través de la xarxa he descobert Educat, una revista de psicopedagogia ben interessant que ens cal tenir be a prop, ja que en podem aprendre molt de les publicacions que se'ns presenten. Abans, però, de continuar amb els elogis, us adjunto la descripció que se'ns mostra a la pàgina principal del lloc web de la revistaEducat. Revista de Psicopedagogia, és una publicació bimensual dirigida principalment a docents d'educació infantil, primària i secundària, i altres professionals del desenvolupament infantil i juvenil. Educat s'edita amb la col·laboració de professionals afins als àmbits de la psicopedagogia, psicologia, logopèdia, educació... L'objectiu d'Educat. Revista de Psicopedagogia és donar recursos als docents i altres professionals amb articles d'interès actual dins l’àmbit educatiu, nous recursos per a la investigació, interessants entrevistes a professionals o formació específica per als professors.


Com podreu observar, per accedir a la web ens caldrà registrar-nos, no obstant la cosa no s'acaba aquí! També podrem gaudir de les publicacions que ens presenta l'espai Bloc, un lloc ple d'artícles i posts interessants! Jo no ho he dubtat, m'hi he registrat ràpidament. A més, també he decidit posar un enllaç directe al bloc (barra lateral esquerra). Us hi animeu? Si en voleu més seguiu-los al Facebook i al Twitter.

Comentaris

Ametlla ha dit…
Gracies Joel.
M'agafo el blog a favoritos. Està molt interessant.
Salitacions
Joel Artigas ha dit…
I tant Ametlla agafa el que vulguis. Ho comparteixo: l'he trobat molt interessant!

Que tinguis un bon inici de setmana. Petons :)
A´Punto ha dit…
Es una pasada la de recursos que encuentras, todos los dias nos traes algo nuevo, no se como lo haces. Estupendo post, como siempre :P
besiños Joel
Magda ha dit…
Doncs pinta molt bé aquesta revista !!!
Ara que tinc una estoneta em vaig a registrar i a fer-li una bona ullada!!!
Segur que hi ha articles molt interessants!!!
Gràcies per donar-la a conèixer Joel!!!!
Petonets!!!!
Marisol ha dit…
Molt interessant Joel! Gràcies!!
Blanca B ha dit…
Gracias, Joel, siemrpe es interesante conocer sitios nuevos. Besos.
Ana Martínez ha dit…
Parece un sitio muy interesante. Tendremos que pasarnos por allí para investigar. Gracias por encontrar tan estupendos recursos. Un saludo.
Joel Artigas ha dit…
Jejeje... Pues no tiene mucho misterio, buscando, rebuscando por la red! Me encanta. Muchas gracias, Vero, por tus comentarios.

Besos! :)
Joel Artigas ha dit…
De res Magda! Sí, té una pinta estupenda aquesta revista. Hi ha uns articles magnífics. Et recomano que te la posis a la llista de favorits.

Petons :)
Joel Artigas ha dit…
Me n'alegro que t'hagi agradat Marisol! Una abraçada.

Ens llegim aviat!
Joel Artigas ha dit…
De nada Blanca! Igualmente, contigo estoy aprendiendo muchísimo. Me gusta mucho verte por aquí cada día y poder leer tus comentarios. Gracias!!!

Un abrazo ;)
Joel Artigas ha dit…
Sí, Ana, del todo interesante! te recomiendo que le hagas una visita, vale la pena conocer y aprender de los artículos publicados.

Muchas gracias por tus comentarios! Es fantástico verte por aquí. :) Besos.