Baby U: recursos en anglès per als més petits

Seguint amb els recursos TIC, avui us presento Baby U, un espai web fantàstic per començar a introduir als més petitons l'aprenentatge de l'anglès. Com bé ens passa a molts altres llocs web, per tal de fer servir la majoria dels continguts que se'ns ofereixen ens caldrà fer un registre, no obstant, això no voldrà dir que sense haver-ho fet no puguem utilitzar aquest espai. 


D'entre els continguts que se'ns presenten hi podem trobar: vídeos educatius; activitats relacionades amb les àrees curriculars (matemàtiques, vocabulari i art i música); i, jocs educatius. És un espai dedicat als infants d'1 a 5 anys, perfecte per a tots aquells que estigueu buscant recursos per a l'Educació Infantil, on els infants puguin aprendre a partir de la llengua estrangera.


Val la pena que en feu una ullada, ja que en podem extreure molts continguts que ens poden ser útils. Creieu que és una bona iniciativa per introduir l'aprenentatge de l'anglès als més petits? Ara us toca esbrinar-ho!

Comentaris

Unknown ha dit…
Qué cucada de página!Muchas gracias Joel, cada día te superas más!
Joel Artigas ha dit…
Muchas gracias Sara. Me encanta verte por aquí y disfrutar de tus comentarios. Me alegro que te sirva todo lo que voy publicando. :)

Que tengas undía estupendo! Besos!
Ana Martínez ha dit…
Un recurso estupendo, Joel, las profes que dan inglés en infantil te lo van a agradecer. Un saludo y FELICES PASCUAS!!!!!
Joel Artigas ha dit…
Sí, Ana! Yo te agradezco tu comentario. Muchas gracias por aparecer por mi espacio.

Muchos besos. Igualmente, felices Pascuas! Hasta ahora.

:)