Questionity: una nova xarxa social

Bé, fa cosa d'unes hores m'he registrat a un nova xarxa social que estic segur que en podem treure molt de profit. Es tracta de Questionity, un espai web que ens barreja les característiques més bàsiques de les famoses i conegudes xarxes socials Facebook i Twitter. Per entendre-ho millor, podem postejar missatges curts (idea de Twitter), però amb la particularitat que també podem afegir imatges, vídeos, links, ..., en els nostres posts (idea de Facebook). Una altre de les particularitats que se'ns ofereix és la possibilitat de veure els posts classificats en categories (això és possible gràcies a l'etiquetatge dels nostres posts). En voleu saber més? A continuació, us adjunto el Tutorial: Postear en Questionity, un vídeo que ens ajudarà a fer servir aquesta eina social.


Us ha agradat? Jo trobo que aquest espai ens pot ser molt útil, a més de poder conèixer i interaccionar amb altres professionals. Si finalment us decidiu registrar a Questionity, no dubteu en seguir-me (el meu usuari és !joelart7). Ens postejem!!

Comentaris

Blanca B ha dit…
Menudo ritmo llevas de publicación, es imposible seguirte, casi todos los días publicas. Envidia cochina que te tengo, porque a mí no me da para más con el tiempo libre que tengo.
Un beso gordo, Joel.
Joel Artigas ha dit…
Sí, siempre intento publicar todos los días! Gracias Blanca por esos comentarios que haces... Me gustan mucho y me animan a seguir trabajando.

Un besito!!
Miren ha dit…
No estoy en redes sociales , pero como se que tú si, si me pierdo algo muy interesante ¡¡¡por favor avísame enseguida!!! jeje. Un beso
Joel Artigas ha dit…
Serás la primera en saberlo Miren! Un besito y gracias por el comentario.

Un abrazo!
Anònim ha dit…
Muchas gracias!
Le he echado u nvistazo y me parece muy interesante, siempre hay algo que ver. Es como adictivo ;-)
Joel Artigas ha dit…
Estoy de acuerdo contigo, es una red social adictiva. Es bueno conocer sitios nuevos no? Me alegro que te haya gustado! Nos leemos pronto. :)