Educació i les TIC als Premis Espiral Edublogs 2012

Bé, aquest any sí. Em presento a la VI Edició dels Premis Espiral Edublogs 2012! Si encara no us heu inscrit ho podeu fer fent un clic damunt de Formulari d'inscripció, aquí haureu d'omplir totes les dades que se'ns demanen. És ben fàcil, us hi animeu?

Els blocs es categoritzen en: blocs de professors i professores; blocs de professors i professores d'Infantil; blocs col·lectius de professors i professores; blocs de centres educatius; blocs de biblioteques escolars; blocs d'alumnes; blocs d'assessorament i formació; blocs d'associacions de famílies; i, blocs de reflexió educativa. Així doncs, no hi ha dubte que tenim un gran ventall de possibilitats per a emmarcar el nostre espai. Educació i les TIC es presentarà a la categoria de reflexió educativa.


Si teniu ganes de participar-hi encara hi sou a temps. Trobo que aquesta iniciativa ens pot ser de gran utilitat per a conèixer altres blocs i, per tant, compartir nous coneixements i experiències educatives. A continuació, i si en teniu ganes, podeu deixar un comentari a l'espai que Espiral Edublogs ha creat del bloc Educació i les TIC. Gràcies!


Comentaris

Miren ha dit…
jajaja estamos todos Joel, yo también estoy a la espera de si cumple requisitos, espero que ganes en tu categoría ¡¡¡TE LO MERECES, SIN DUDA ALGUNA!!! Un besazo
Unknown ha dit…
Molt bé Joel! I molta sort!!! Què no la necessites perquè tens un bloc genial!
Joel Artigas ha dit…
Creo Miren que tú también te lo mereces. Tienes un blog lleno de experiéncias educativas y de reflexiones que nos son muy útiles!

Gracias por tu apoyo. Te doy mucha suerte en estos premios. Un besazo!!
Joel Artigas ha dit…
Moltes gràcies Laura per donar-me aquests ànims! Tu si que tens un bloc genial :)

Una abraçada ben gran!
HOLA AMIGO! VINE A SEGUIRTE DESDE VENEZUELA. EXCELENTE TU BLOG. MUCHOS ÉXITOS! TE INVITO A VISITARME EN http://elpanaldelaabejita.blogspot.com
Y TAMBIÉN A SEGUIRME POR FACEBOOK EN : EL PANAL DE LA ABEJITA
TE ESTARÉ ESPERANDO. SALUDOS!! MARISELA:)
Blanca B ha dit…
Bueno, Joel, nos encontramos por todos sitios, es normal, claro. Yo también me presento en la categoría de blog de profesores y profesoras. Te dejo el enlace

http://espiraledublogs.org/2012/?p=694

A ver si tenemos suerte!! un besazo.
Miren ha dit…
Hola Joel, cuando puedas pásate a recoger un premio en mi blog, GRAAAACIAS.
Joel Artigas ha dit…
Muchas gracias Panal de la Abejita! Ahora pasaré por tus espacio. Gracias por tu comentario.

Muchos saludos. Nos leemos.
Joel Artigas ha dit…
Je je, Blanca, nos encontramos por todos sitios, eh? Te deseo mucha suerte en estos premios, estoy seguro que saldrás ganadora ya que haces un trabajo estupendo.

Besitos!
Joel Artigas ha dit…
Uau! Ahora voy corriendo Miren. Qué ilusión me hace. Brrrr... qué nervios!

Muchos besitos.
Bertha ha dit…
Holaa Joel!

Casualmente en estos momentos estoy en Barcelona.Y como siempre me doy una vueltita por vuestros blogs.Muchísimas gracias por informarnos.

-Desearte toda la suerte que te mereces: de todo corazón.

Un fuerte abrazo y ánimo.
Joel Artigas ha dit…
De dónde eres Bertha? Muchas gracias por tus ánimos y por tus aportaciones, me alegran y me ayudan a seguir trabajando. Espero que tengas un día maravilloso aquí en Barcelona.

Hace frío, eh? Brrr... y lo que nos espera...

Besitos!
Magda ha dit…
Molts ànims Joel i molta sort.
Tens un bloc genial i ple de recursos que ens són molt útils!!!!!
Et mereixes el premi!!!!!!
Un petó i fins aviat!!!!!
Joel Artigas ha dit…
Moltes gràcies Magda per aquest suport! El premi més gran que he aconseguit és haver-vos conegut i poder compartir, conèixer i aprendre de les vostres experiències educatives.

Una abraçada!