Born to learn: nascuts per aprendre

Bé, per tal de començar la setmana amb energia us adjunto el vídeo Born to Learn (nascuts per aprendre). Per què alguns infants estan aburrits a l'escola? Creieu que cal replantejar el sistema educatiu actual?... Tal i com ens expliquen els seus creadors, les persones han nascut per aprendre, per saber, per ser ensenyats, etc., així doncs es tracta de despertar la consciència, de relfexionar, de saber i aprendre que un bon sistema educatiu és aquell que té en compte les persones, el procés d'ensenyament-aprenentatge, la igualtat, la diversitat, el respecte, la interacció amb la comunitat educativa, ...


Com haureu pugut observar el video està en anglès. Per aquells que n'estigueu interessats també podeu trobar informació sobre aquestes animacions en aquest enllaç: aquí hi trobareu l'objectiu d'aquests enregistraments. A més, en el cas que us costi d'entendre l'anglès, podeu copiar els continguts d'aquesta pàgina i enganxar-los en un traductor de google (tot i que hi haurà coses mal traduïdes, degut a la traducció literal, podreu entendre moltes coses, com ara la finalitat d'aquest projecte).

Comentaris

Miren ha dit…
Lo siento, pero en esta ocasión no puedo opinar, no he podido abrirlo. Pero seguro que era interesante, aunque el inglés no es lo mío. Un saludo
Joel Artigas ha dit…
No has podido abrir el enlace? A mi sí que me funciona. Lástima! Seguro que te hubiera gustado.

Un abrazo!
M'ha semblat molt interessant, Joel. És ben cert que quan "fem" una cosa, l'entenem i la podem "incorporar dins nostre". O millor dit: quan el nostre cos (i no només la ment) participa de l'aprenentatge, els resultats són molt més efectius.
Joel Artigas ha dit…
Gràcies Noemí per aquest fantàstic comentari. Estic molt d'acord amb tu!

Una abraçada ben gran!
O Lar dos Pitufos ha dit…
Hola, os hemos conocido por el proyecto de blogs amigos, os invito a que también nos sigas para compartir experiencias.
olardospitufos.blogspot.com
Biquiños
Joel Artigas ha dit…
Ahora ya os sigo O Lar dos Pitufos. Gracias por seguirme, estoy seguro que encontraréis alguna cosa que os sea de utilidad.

Nos leemos. Un abrazo!