Treballem les Tres Bessones

Suposo que molts de vosaltres ja coneixereu Les Tres Bessones, aquelles germanes entremeliades que sense voler sempre són atrapades en contes per culpa de les seves malifetes. Així doncs, remenant per la xarxa he topat amb la seva pàgina web, un espai que val la pena conèixer, ja que trobo que en podem extreure recursos per a treballar amb els infants. Per fer-ne un petit tast aquí en teniu un vídeo de presentació de Les Tres Bessones:


Com haureu pugut observar a la pàgina principal hi ha una gran quantitat d'enllaços que podrem utilitzar per a guarnir la nostra tasca educativa, així com: 
  • Parlem-ne: espai on els infants poden dir la seva, opinar, observar idees d'altres nens, enviar postals, ...
  • La revista: presentació de la revista de Les Tres Bessones, el qual en podrem visualitzar algunes pàgines. Si n'esteu interessats, podeu subscriure'us en aquest enllaç (haureu d'omplir totes les dades que us demanen).
  • Jocs: en aquest hi podem trobar tota mena de jocs online que ens poden ser molt útils de fer sevir amb els nostres infants: retallables, per pintar, decorar, llegir, ...
  • Racó del Mestre: aquest és l'espai més interessant que se'ns ofereix. Aquí hi podem trobar informació de la guia didàctica del DVD "Catalonia, terra de tots", material per descarregar-nos, música per escoltar, activitats interactives, activitats per a treballar l'anglès, entre d'altres. Val la pena que en feu una ullada. 
  • Activitats i amics: aquí hi podrem trobar informació de les actuacions actuals, realitzades i també de webs i enllaços relacionades amb aquest projecte.
  • Els origens: tal i com ens indica el seu nom, en aquesta secció coneixerem l'origen d'aquesta sèrie televisiva, a més d'oferir-nos l'explicació de cada un dels capítols. 
  • La botiga: lloc per comprar accessoris, materials, objectes, ...

Pels qui tingueu iPhone i/o iPad, val la pena que us descarregueu les aplicacions que han creat d'aquests petits tres personatges, car, de ben segur, ens seran útils per a treballar amb els infants. A més, si entreu a CromoKids.tv, o bé Cromosoma Interactive, espais creadors d'aquestes aplicacions, també hi trobareu d'altres aplicacions per a nens. 

TREBALLEM LES TRES BESSONES

Coneix els personatges i aprèn les lletres

Aplicació interactiva el Bosc de les Paraules!


    Comentaris

    PLASTIQUEM - Espe ha dit…
    Estic d'acord amb tu. Les seves històrias poden ser un gran recursos motivador per introduir certs temes. Si passes pel meu blog podras veure que és un recurs que utilitzo sobre tot amb els alumnes de Ed. Infantil i Cicle Inicial. Et felicito per la teva feina i fins aviat.
    Joel Artigas ha dit…
    Gràcies pel comentari Espe. Ara em passaré pel teu bloc. Totalment d'acord, és un recurs molt interessant!

    Aquests comentaris m'ajuden a seguir treballant. Moltes salutacions.
    Miren ha dit…
    A los enanos les encantas. Un saludo
    Joel Artigas ha dit…
    Uau! Me alegro muchísimo Miren. Espero que os sea útil. Gracias por el comentario. Me ha gustado mucho.

    Salutaciones!
    PLASTIQUEM - Espe ha dit…
    Gràcies per visitar el meu blog i pels teus comentaris. No tinc cap problema que fagis referència al meu treball (no serà la primera). A la fi, un blogger el que vol és compartir, intercanviar idees,... i així millorar la nostra pràctica educativa. Una abraçada.
    Joel Artigas ha dit…
    Perfecte Espe! Ara ho afegiré. Estic totalment d'acord amb la descripció que ens fas dels blogs.

    Gràcies per aquestes aportacions. Salutacions.