Recursos per a l'educació especial: un espai web molt interessant!

Avui m'agradaria donar a conèixer Recursos per a l'educació especial, un espai web de Yolanda Roset, mestra d'educació especial de l'Escola del Lluçanès. Tal i com ens explica a la pàgina principal, la finalitat d'aquest lloc és crear un espai d'intercanvi, col·laboració i treball amb l'objectiu de disposar d'una gran xarxa on trobar material específic, recursos, enllaços, vídeos, reflexions, presentacions... per atendre la diversitat. Així doncs, tots els recursos que es presenten estan en format digital i persegueixen l'objectiu de fomentar la integració de les TIC en els processos d'ensenyament i aprenentatge a través de recursos interactius.


Els continguts que se'ns proposen estan classificats en les següents seccions: recursos TIC, lectura eficaç, PDI, jocs fonològics, documents, guies, matemàtiques i educació en valors. Molt recomanable que en feu una visita a la secció Recursos TIC, ja que hi podem trobar un bon recull d'enllaços, activitats, espais, eines web 2.0, ..., per a fer servir amb els infants.


Des d'aquest bloc destijo i espero que la Yolanda ens segueixi fent aquestes aportacions. Trobo que és un lloc web a tenir en compte i a afegir a la nostra llista d'adreces d'interès, car segur que en podem extreure moltes coses que ens poden ser útils a l'hora d'exercir la nostra tasca com a docents. Espero que l'aprofiteu!

Comentaris

CRISTINA ha dit…
Hola Joel, et seguisc dia a dia i m'encanten els teus enllaços. Vaig rebre la teva petició de formar part dels meu blogs amics. Tinc pendent crear un llistat de blogs preferits el que passa es que em falta TEMPS..!!!..tranqui que el dia que la faci tu estaràs entre els primers. Besets del racó de titina.
Miren ha dit…
Hola, gracias por enseñárnoslo. Un saludo
Blanca B ha dit…
EStá muy bien conocer otros blogs. Gracias por tu entrada, Joel.
Joel Artigas ha dit…
Moltes gràcies Cristina! Me n'alegro que t'agradin les publicaciones que faig.

Ens llegim ben aviat. Moltes salutacions.
Joel Artigas ha dit…
De nada Miren! Me gusta compartir todo aquello que nos puede ser útil. Gracias por el comentario.

Saludos.
Joel Artigas ha dit…
Totalmente de acuerdo Blanca! Hay que dar a conocer el trabajo bien hecho, yo creo que Yolanda lo ha conseguido. De nada!

Salutaciones.
Marta ha dit…
Molt bona aportació, Joel! Personalment, entro al blog de la Yolanda Roset sovint i, la veritat, és que fa una feina molt ben feta. Animo a tothom a fer-li una visita.
Salutacions.
Magda ha dit…
Un bloc molt interessant Joel i com bé dius crec que és important tenir-lo present en la nostra tasca docent.
Gràcies per donar-lo a conèixer.
Fins aviat
Salutacions!!!!
Joel Artigas ha dit…
Estic d'acord amb tu Marta! Aquest bloc és impressioant, ja que en podem extreure moltes coses útils.

Et dono les gràcies per haver compartir la teva opinió. Salutacions!
Joel Artigas ha dit…
Sí Magda! És un bon recurs educatiu a tenir ben a prop. Jo l'he trobat molt útil. De res!!

Moltes salutacions. Gràcies pel comentari.