Oh, The Temptation: el poder de la llaminadura

Avui us presento un curiós vídeo anomenat Oh, The Temptation. Es tracta d'un petit experiment que fan a diferents nens: els asseuen a una taula davant d'un plat amb un Marshmallow (és una llaminadura, és el que aquí anomenem "nubes"). Els diuen que s'esperin i que només se'l podràn menjar quan la persona que els entevista torni.


Com és d'esperar quasibé tots els nens tenen la temptació de menjar-se la llaminadura, no obstant es poden observar les diferents maneres d'actuar davant d'allò que saben que no haurien de fer. En aquest aspecte, també es pot analitzar la manera en què han sigut educats els infants. Deixant de banda això, trobo que tot i que ens hagi fet gràcia la realització del vídeo, no acabo d'entendre la finalitat d'aquest projecte. Això sí, estic segur que els infants no s'ho van passar gaire bé. Què en penseu?

Comentaris

Miren ha dit…
el objetivo, nosé cual es pero la reacción del último enano con las dos nubes.. yo creo que lo dice todo. Por si las moscas...
Joel Artigas ha dit…
Sí!! Tienes toda la razón. Personalmente, creo que es un proyecto un poco cruel. Era evidente la reacción de los niños no?

...