¿Me lo explicas?: activitats de comprensió visual

Avui us presento un material educatiu desenvolupat per IP Learning E-ducativa SL per la conselleria d'educació de la Junta d'Extremadura. En aquest hi podem accedir com alumnes per realitzar les activitats TIC que ens proposen o bé com a professors per veure la seva programació. A més, els continguts que se'ns presenten els tindrem adaptats segons les necessitats educatives, una bona idea per treballar la inclusió escolar. Tot i que penso que hi ha alguns exercicis que es podrien millorar, val la pena que hi entreu i en feu una visita, una idea original!


Si us ha interessat podeu entrar a la pàgina principal de la Conselleria d'Educació de la Junta d'Extremadura. Els continguts educatius que ens ofereixen els tenim classficats per nivells educatius: educació infantil, educació primària, educació secundària i educació especial. 

Comentaris

Bertha ha dit…
Buenos días Joel!

Que bueno; estos programas de actividades.Sobre todo para "Educación Especial" van de primera.Aunque se tenga material didáctico de sobras , nunca esta de más tener varios frentes abiertos.

Muchísimas gracias y que pases un feliz día.
Joel Artigas ha dit…
Muchas gracias Bertha por tu comentario. Me alegro que te hayan gustado. Sí, son recursos que nos pueden ir muy bien para la educación especial!

Igualmente, que tengas un día fantástico! Gracias. Un abrazo.
Miren ha dit…
Socorro¡¡¡, tiene buena pinta pero el inglés no es lo mio, jeje. Un saludo
Joel Artigas ha dit…
Ups! Pero hay recursos que son en castellano...

Gracias por el comentario! Muchos besos!