Cocina del mundo: cuinant i aprenent...

Des del bloc Osona Web 2.0 he descobert el lloc web Cocina del mundo: recetas de todo el mundo, un espai web que en podem treure molt de suc a nivell educatiu. Si cliqueu a les zones del mapa que queden assenyalades podreu accedir a una classificació de receptes per territori, cosa que podrem aprofitar per introduir als infants a conèixer menjars exòtics i/o tradicionals d'aquests indrets, a més d'aprendre a identificar els paísos els quals conformen els continents assenyalats. A banda d'això, també podrem utilitzar aquest lloc web per aprendre receptes i a fer menjars diferents els que estem acostumats (molt recomanable la secció de Cocina fácil).


No hi ha dubte que, aquest material el podem utilitzar conjuntament amb el que us he proporcionat a l'entrada Sóc vegetarià!: treballem l'alimentació. Aprendre a aprofitar i utilitzar tot aquells continguts que ens ofereix la xarxa ens pot ser de gran utilitat per adequar i/o completar les nostres activitats. Espero que us surtin uns menjars boníssims! (llàstima que no els puguem provar...).

Comentaris

Magda ha dit…
Gràcies Joel, un recurs de gran utilitat, com tots els que ens presentes.
Fins aviat.
Una abraçada!!!!
Rita ha dit…
Aunque soy una pésima cocinera reconozco que es muy importante trabajar la alimentación en el aula. Comer mucho y estar llenito no es signo de buena salud, ni de estar bien alimentado, por lo que este material será muy útil. Un abrazo
Joel Artigas ha dit…
Moltes gràcies Magda per aquest comentari i pels ànims que em dones. M'ajuden molt a seguir treballant i aportant nous continguts.

Moltes salutacions.
Joel Artigas ha dit…
Estoy totalmente de acuerdo contigo Hada de los Cuentos! Gracias por tus aportaciones, no son de mucha ayuda.

Muchos saludos!
pitavola ha dit…
una entrada molt interesant com totes les que ens has presentat avui. moltes gràcies!
Joel Artigas ha dit…
Moltes gràcies Pitavola! Me n'alegro que t'hagin agradat.

Moltes salutacions.