CBeebies: aprenem jugant

Avui he descobert CBeebies, un espai que se'ns defineix com un canal interactiu pensat perquè els nens i nenes aprenguin jugant d'una manera divertida i entretinguda. Tal i com podreu observar a la pàgina principal, aquest lloc web és un producte creat per la BBC (British Broadcasting Corporation), una corporació amb britànica amb servei públic de ràdio, telivisió i internet. 


La pàgina web CBeebies ens proporciona el següent: una guia de programació; un llistat dels programes, on hi podrem veure imatges i vídeos; una classificació dels programes que se'ns ofereixen (imagino, invento, aprendo, pienso y juego); jocs online (podrem trobar jocs de memòria, trencaclosques, jocs creatius, jocs per aprendre a fer servir el teclat, ...); i, activitats per a treballar el dibuix, les lletres, les formes i/o els números. 

CBeebies està en dues versions: tenim la versió castellana (cliqueu damunt de la imatge anterior), o bé en la versió original, l'anglesa (cliqueu en la imatge que teniu a continuació). Trobo que aquest recurs ens pot ser molt útil per a començar a aprendre la llengua anglesa. Vosaltres què en penseu?

Comentaris

Blanca B ha dit…
Estupendo, Joel. Sobre esta página tenía previsto hacer una entrada amplia o incluso un glog, ya veré que saco porque me gusta mucho.
un besazo.
El mestre Carlos ha dit…
Moltes gràcies, Joel. Fantàstica pàgina la que ens presentes.
Marta ha dit…
La veritat és que és molt bona. Crec que ja t'ho havia comentat anteriorment, però també sóc especialista d'anglès i ja l'havia fet servir amb els meus alumnes a Ed. infantil i CI. Ah! Per cert, també trobaràs recursos molt interessant per aprendre anglès amb infants petits a la pàgina d'una canal de televisió que és diu Babytv. Fés una ullada a veure que et sembla.
Una abraçada!
Joel Artigas ha dit…
Gracias a ti Blanca por tu comentario. Sí, me ha parecido un buen recursos a tener en cuenta!

Besossss!
Joel Artigas ha dit…
De res Chals! Gràcies pel teu comentari. Espero que tot allò que vaig "penjant" ens sigui útil i ho puguem fer servir en la nostra tasca educativa.

Moltes salutacions!
Joel Artigas ha dit…
Gràcies Marta pel teu comentari. Jo també trobo que és una pàgina web a tenir en compte, en podem treure molt de suc!

Sí, ja coneixo Babytv, de fet ja en vaig fer una entrada parlant-ne. Trobo que és un lloc web que també ens cal tenir com a referència!

Moltes gràcies per les teves reflexions i comentaris. Una abraçada ben gran!
Miren ha dit…
Una página estupenda también para un domingo lluvioso en casa. Besos, jeje
Joel Artigas ha dit…
Je je! Domingo? Qué rápido te pasa la semana no? ;)

Un beso!