Boolino: un bloc de literatura infantil

Des de la xarxa social Twitter he descobert Boolino, un bloc de literatura infantil on hi podem trobar un bon recull de publicacions literàries que de ben segur ens seran útils. Tal i com ens expliquen els autors d'aquest lloc web, (...) Nuestro propósito es construir con vosotros una comunidad que disfrute y comparta todos esos mundos posibles que están presentes en la literatura infantil. En boolino encontrarás: recomendaciones de libros por temática y tramo de edad, entrevistas con expertos en educación, actividades y talleres infantiles, técnicas para fomentar la lectura, artículos de actualidad y noticias, encuentros con autores, ilustradores, editores y libreros, la agenda cultural infantil de tu ciudad, debates, propuestas educativas y todas las novedades editoriales. Te invitamos a reinventar el mundo, te invitamos a leer con nosotros. Per tal d'entendre millor els seus objectius, a continuació en teniu la seva presentació audiovisual.



Per aquells que sou amants de la literatura infantil, no us podeu perdre tot el que ens ofereix aquest bloc. Realment cal felicitar als seus creadors, Sven Huber i Toni Montserrat, pel treball que ens proporcionen i perquè no ens deixin de presentar noves idees, experiències, publicacions literàries, ... Si n'esteu interessats els podeu seguir als següents espais web:

Comentaris

Magda ha dit…
Una molt bona pàgina Joel. És que a mi la literatura, m'encanta!!!!!
Gràcies per recomenar-la.
Fins aviat.
Una abraçada!!!!
Joel Artigas ha dit…
Me n'alegro que t'hagi agradat. A mi també m'encanta la literatura infantil i trobo que aquest bloc és un espai a tenir en compte!

Moltes salutacions.