ACTIC: acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació

Fa cosa d'un mes vaig descobrir que la Generalitat de Catalunya, per tal d'acreditar la competència en tecnologies de la informació i la comunicació, permet a qualsevol persona major de 16 anys demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova per ordinador. D'aquesta manera, se'ns ofereixen diferents nivells: inicial, mitjà i avançat. 


Inscriure's a la prova ACTIC és ben fàcil, a més ho podem fer via online. Només cal que apreteu damunt de l'opció Inscripció d'aspirant i omplir tots aquells paràmetres que se'ns proporcionen. Fet això, haurem de pagar aproximadament uns 20€ (cada nivell tindrà un preu diferent) i triar el lloc, dia i hora de l'examen. 

Però, què cal fer per estudiar els continguts que se'ns proposen? Hi ha diverses maneres, una d'elles és utilitzar el material formatiu que ens facilita el propi portal, o bé buscar per Internet empreses, fundacions o organitzacions que ofereixen cursos per poder aprovar aquesta prova. Personalment, penso que val la pena que aprofiteu el material que se'ns proporciona i si el veieu molt complicat demaneu ajuda.


D'aquí un mes tinc hora per fer l'examen de nivell mitjà. Tot i que trobo que la majoria dels continguts que se'ns proposen ja els tinc apresos, hi ha coses que val la pena repassar i conèixer. Algú de vosaltres ha fet aquesta prova? L'heu trobat útil?

Comentaris

pitavola ha dit…
ho sento però no et puc ajudar.
Miren ha dit…
Hola: la información me parece muy interesante, ya que vas a ser el conejillo de indias, cuando acabes nos cuentas cómo es el examen y cómo te ha ido. ¿te parece? jeje. Besitos
Joel Artigas ha dit…
Gràcies igualment Pitavola, ja us explicaré com era l'examen i si val la pena que el feu.

Salutacions!
Joel Artigas ha dit…
Je je! Me parece bien Miren, ya os contaré cómo me ha ido y si vale la pena hacerlo. Gracias por el comentario.

Muchos saludos!