Una mà de contes: un programa ple de contes

Voltant d'aquí per allà he conegut Una mà de contes, un programa educatiu de TVC (Televisió de Catalunya) que té la finalitat d'estimular la imaginació, endinsar els infants a estimar i a valorar la lectura, conèixer i aprendre històries i personatges, ... Però, això no s'acaba aquí, ja que aquest espai també ens ofereix la possibilitat de fer tallers online, així com: dibuix; retall i composició; contes il·lustrats; subtitulacions; sonorització; contes a fons; i, contes entrellaçats. Si no en podeu esperar més i teniu unes ganes bojes de començar a veure aquest programa televisiu, podeu informar-vos a la pestanya superior Properes emisions.


Molt recomanable, sobretot, per aquells que sou amants del contes. Val la pena que en feu una visita i n'observeu els continguts, ja que en podem extreure molta informació que ens pot ser molt útil. A continuació, us adjunto una mostra dels contes que ens ofereix aquest programa, si n'esteu interessats, i no podeu esperar a les properes emissions, també podeu trobar molts contes al Youtube.

Conte d'El Patufet

Comentaris

món cosit a mà ha dit…
Tens informació molt interessant i útil per pares, professors i educadors. Tornaré a passar soc mare de 4!
Joel Artigas ha dit…
Moltes gràcies pel comentari. Me n'alegro que t'agradi el bloc, això és el que m'anima a seguir treballant i publicant noves entrades.

Espero que et sigui útil! Salutacions. Ens llegim!
Blanca B ha dit…
Ya había visto algún otro cuento y la verdad es que son muy atractivos visualmente, lástima que nuestros alumnos empleen el euskera o el castellano para sus trabajos.
Saludos.
Magda ha dit…
"Una mà de contes" senzillament és genial.
Nosaltres a l'escola fem moltes visualitzacions dels seus contes i la veritat és que als nanos els hi encanten.
És una bona eina i molt recomenable!!!!!
Fins aviat!!!!
Magda
Joel Artigas ha dit…
Lástima Blanca, porque creo que éste sitio web está muy bien. A ver si encontramos algo para el castellano y/o el esukera.

Muchas gracias por el comentario. Saludos!
Joel Artigas ha dit…
Me n'alegro Magda que t'hagi agradat la publicació i que a més ho feu servir amb els nens. Trobo que és una iniciativa molt bonica i encertada!

Gràcies pel comentari. Ens llegim, fins aviat!