Receptes creatives: manualitats plàstiques

Des d'Abacus Cooperativa se'ns presenta el projecte Receptes Creatives, un espai que ens engloba varis vídeos que ens expliquen pas a pas manualitats plàstiques per a fer amb els infants. Aquestes estan adreçades, sobretot, als nens/es d'educació primària, tanmateix en podem fer adaptacions perquè també les puguin fer servir els infants més petitons (educació infantil).


D'entre les receptes que se'ns ofereixen en podem trobar les següents: 
  • Receptes per a la tornada de l'escola
  • Receptes per Carnestoltes
  • Receptes per Nadal
  • Receptes per l'estiu
  • Receptes per Sant Jordi
  • Receptes per Pasqua
En el cas que n'estigueu interessats també podreu consultar les justificacions curriculars que es treballaran tan a l'etapa de primària com a l'etapa d'educació infantil, un aspecte interessant a tenir en compte a l'hora de realitzar les nostres activitats amb els infants. Molt recomanable que en feu una visita, si esteu decidits a realitzar una d'aquestes manualitats no dubteu en explicar-nos com us ha anat!

Avís de porta pels reis i en Pare Noël

Comentaris

lluna ha dit…
Quina pila de bones idees i enllaços que tens al bloc. Necessitaré temps per estudiar-lo. T'enllaço al meu bloc i et segueixo. Gràcies.
Joel Artigas ha dit…
Gràcies Lluna per aquest comentari. Deu ni dó! Cada cop hi ha més i més coses en aquest bloc. Et recomano que en facis voltes, segur que en trobes alguna cosa que et sigui útil!

Salutacions. Fins aviat.
Blanca B ha dit…
Muchas gracias, Joel, me encantan los manuales y seguro, seguro que encuentro algo que me guste, ya lo verás. :)
Joel Artigas ha dit…
Me alegro mucho Blanca! Gracias por el comentario. :) Salutaciones.