Qué hacemos má?: una web informativa

Avui us presento Qué hacemos má?, un espai amb el propòsit d'oferir informació cultural, educativa, d'entreteniment i oci pels més petits, a més d'apropar-los a manifestacions artístiques que es porten a terme al seu lloc de residència. És un lloc web totalment gratuït i no ens cal cap tipus de registre. Un cop dins, se'ns presenten les següents seccions: 
Tal i com ens explica a la seva pàgina principal (...) Consideramos que la educación cultural y el esparcimiento colaboran en el crecimiento del niño sano, promoviendo su desarrollo intelectual. Creamos este espacio para que madres, padres, docentes y artistas de todo tipo, tengan conocimiento del quehacer cultural y artístico infantil de la ciudad de Córdoba y alrededores. Para orientarlos en la elección de obras de teatro, películas, música, libros, etc; y facilitarles el acceso a diversos cursos y talleres para niños (...). Així doncs, trobo que val la pena que hi entreu i n'observeu els seus continguts, potser hi trobeu alguna cosa que sigui del vostre interès.


Inconvenients
  • Al ser una pàgina Argentina, només podem fer cerques culturals a Buenos Aires, Mendoza i Córdoba.
  • No ens especifica l'edat a qui van dirigides les activitats (a poques). 
Recomanacions
  • La secció de Jocs, ja que ens explica els objectius concrets que es treballen. 
  • La secció de Explica'm un conte, ens permetrà descobrir lectures que potser desconeixíem. 
  • Entreu a la categoria Serveis que trobareu a la part inferior de la pàgina web, allà cliqueu damunt de l'opció Vídeoteca, un espai interessant de "remenar".

Comentaris