Posa't un conte: una eina pedagògica interessant

Agafant d'aquí i d'allà he topat amb el lloc web Posa't un conte, un recurs creatiu i didàctic per a nens i nenes d'entre 3 i 6 anys, a fi de treballar la intel·ligència emocional, l'educació en valors i la resolució de conflictes. Per entendre-ho millor podeu visualitzar aquest vídeo que ens explica aquest projecte:


El projecte Posa't un conte, també s'anomena PUC: una eina pedagògica per treballar l'educació en valors, l'educació dels sentiments. A cada caixa hi trobarem música, contes, disfresses, material pedagògic, etc., amb la finalitat d'assolir uns objectius concrets que trobarem descrits i explicats a la guia didàctica. D'aquesta manera, tal i com ens explica l'autor d'aquest projecte, treballarem la creativitat, la cooperació, les responsabilitats, les habilitats socials, ..., mitjançant el treball del conte. A continuació podeu observar un dels PUC que se'ns ofereixen, aquest s'anomena "El Pacte del Foc":

PUC "El Pacte del Foc"

Si entreu a la seva pàgina web hi trobareu totes les seves produccions. De cada una d'elles en trobareu l'explicació i els objectius didàctics. També en trobareu experiències de professors que han utilitzat aquest recurs amb els infants. Per aquells que tingueu ganes d'innovar i descobrir noves eines pedagògiques, val la pena que en feu una ullada.

Comentaris