Més que tapes: compartint coneixements

Des del bloc Mira què fem ara! he descobert Més que tapes, un espai web que ens recull tota mena d'idees i de materials, així com tapes d'àlbums, disfresses, manualitats i ambientació. Aquest lloc web té la finalitat de compartir continguts, sobretot, entre aquelles persones que es dediquen a l'àmbit educatiu, per tal de facilitar, descobrir i aprendre diferents metodologies de treball, un aspecte que ens serà molt enriquidor a l'hora de posar en pràctica la nostra tasca educativa.

Més que tapes és un espai totalment gratuït, així doncs podrem accedir a tots els continguts que se'ns ofereixen sense haver de pagar, tanmateix, en el cas que vulguem compartir els nostres treballs, materials, ...,  haurem de fer-nos un registre (heu de clicar damunt de l'opció Registrar-se i omplir tots els paràmetres que se'ns presenten).


Una de les aplicacions que trobo interessant d'aquest lloc web és la descricpció que se'ns fa dels continguts "penjats" (cliqueu damunt de les imatges). Aquest ens proporcionarà la web d'origen, l'autor, el nivell, el centre, les mides de la imatge, el material que necessitarem per dur-lo a terme, etc. Ja sabeu que si decidiu descarregar-vos qualsevol imatge només heu de clicar amb el botó dret sobre la imatge i apretar damunt l'opció Anonema i desa la imatge per guardar-la al vostre ordinador. Espero que us sigui útil!

Comentaris