Manualidades infantiles: un espai molt interessant

Avui us presento Manualidades Infantiles, un espai dedicat a pares, mares, professors i educadors on hi podran trobar tota mena de manualitats per a nens de qualsevol edat. Tal i com ens expliquen a la pàgina principal (...) Manualidades Infantiles es un lugar donde aprenderás a trabajar todos los aspectos artísticos de la educación plástica, experimentando con diferentes técnicas y manipulando distintos materiales y objetos, transformando, explorando, divirtiéndote, aprendiendo… (...) Un lugar donde puedes también consultar tus dudas o sugerencias para mejorar la web. Porque detrás hay madres, profesores y gente dispuesta a ayudar compartiendo sus experiencias.


Un cop dins ja veureu que els continguts estan classificats per edats, dificultat, tipus de manualitats, material amb el que estan fetes i celebracions i festivitats. Com que aquesta pàgina té el mateix format que un bloc podrem seguir la seva feina mitjançant el Google Finder que trobareu a la barra lateral dreta, i també podrem deixar els nostres comentaris, un aspecte que ajuda a enriquir aquests espais. A més, també tindrem la possibilitat de fer les nostres publicacions (per a fer-ho caldrà enviar la manualitat per mail. Consulteu aquest enllaç).


Si en teniu un moment, val la pena que en feu una visita i us registreu en aquest espai. Jo he fet una volta ràpida i he quedat al·lucinat de la gran quantitat de material que hi tenen. Així doncs, totalment recomanable que el tingueu en compte a l'hora de plantejar qualsevol activitat on hi siguin presents les manualitats, ja que en podem extreure moltes idees, coneixements i experiències d'altres persones.

Comentaris

Magda ha dit…
Gràcies Joel , una web molt interessant que cal tenir en compte
Fins aviat!!!!
Magda ha dit…
Justament aquesta setmana la vam mirar amb la meva filla de 8 anys que havia de fer una manualitat per l'amic invisible i la veritat és que en podem treure molt bones idees!!
Ens llegim!!!!!
Blanca B ha dit…
Este sitio ya lo conocía y no me acuerdo si lo he editado ya o está para editar, pero es muy bueno, tiene muchas actividades. Muchas gracias, Joel, por este nuevo recurso.
Joel Artigas ha dit…
Totalment d'acord Magda, és un espai totalment recomanble ple de continguts interessants!

Gràcies pels comentaris. Moltes salutacions!
Joel Artigas ha dit…
Gracias a ti por el comentario Blanca. Parece un recurso muy util verdad? Nos leemos.

Salutaciones.
Marisol ha dit…
Moltíssimes gràcies Joel!
Joel Artigas ha dit…
De res Marisol! Gràcies a vosaltres per aquests comentaris i felicitacions.

Moltes salutacions.
Olga ha dit…
Impressionant la d'idees creatives d'aquesta pàgina!. M'ha agradat molt.
Gràcies de nou, Joel!
Joel Artigas ha dit…
Gràcies a tu Olga per aquest comentari. M'encanta que us agradi i que ho pugueu utilitzar.

Salutacions!