L'iPad: entrant en un món desconegut, però interessant!

Tinc una nova adquisició, es tracta d'un iPad! La veritat és que de moment encara no li he trobat gaire utilitat, no obstant, no hi ha dubte que, en podem treure molt de suc en la nostra tasca educativa, ja que hi podem trobar tot tipus d'aplicacions, fins i tot perquè els infants les facin servir.


Remenant i buscant continguts interessants per a l'iPad, he descobert Flipboard, una aplicació molt interessant per a començar a fer servir aquesta eina tan especial i innovadora. Aquesta ens permetrà connectar totes les nostres xarxes socials: Twitter, Facebook, Linkedin, ... D'aquesta manera, podrem gestionar els nostres missatges, fotos, vídeos, comentaris, etc., des d'un sol espai. A més, podrem visualitzar la informació que rebem als nostres comptes com si fos una revista, de tal manera que ens serà molt més fàcil llegir els posts i/o els tuits i compartir-ho amb els nostres amics.


Per aquells que teniu iPad i no teniu aquesta aplicació, val la pena que entreu a Appstore i poseu el nom d'aquesta aplicació, o bé cliqueu en aquest enllaç per accedir a la pàgina principal d'aquest servei. També la podreu fer servir si teniu un iPhone. A continuació us he adjuntat un vídeo perquè us feu una idea del que ens ofereix Flipboard:

Comentaris

Blanca B ha dit…
Está estupendo lo del Ipad, pero para mí va a ser desconocido durante un tiempo bastante largo, te lo aseguro.
Apple no me entusiasma!!!
Joel Artigas ha dit…
Gracias por el comentario Blanca! A mi me tiene facinado... Ahora me toca explorar y explorar!

Muchos saludos! Ya iré explicando cómo va mi aventura.
Olga ha dit…
Carai, Joel!!! Com et cuida el Pare Noel!!!
Jo desconec aquest món però de ben segur que m'enganxaria! Ja ens explicaràs més cosetes sobre l'iPad.

Una abraçada!
Joel Artigas ha dit…
Sí, Olga! I tant tot el que vagi descobrint ja ho aniré publicant. La veritat, una bona eina educativa!

Una abraçada ben gran.