LeapFrog: un lector interactiu

Avui he conegut LeapFrog, un lector interactiu per tal d'introduir als infants a la lectura. Està orientat a infants entre dos i quatre anys, no obstant en dependrà de l'ús que en feu. Es tracta de seguir la història que ens proposen fent interaccionar l'infant  partir de la utilització d'aquesta eina tan curiosa i innovadora: haurem de "punxar" damunt del que ens demani el narrador de la història. Per tal d'entendre-ho millor, cliqueu damunt d'aquest enllaç per veure'n una demostració. 


Tot i que trobo molt bona idea el fet d'introduir als infants a l'hàbit de la lectura a partir d'aquestes idees tan innovadores, penso que en podem trobar aplicacions molt més interessants i que a l'hora tinguin el mateix objectiu. Sobretot, em refereixo a l'ús de les aplicacions per iPad, o fins i tot la multitut de recursos TIC que ens ofereix la xarxa. Això sí, cal donar les gràcies a les persones que es dediquen a aportar noves idees, per tal de reforçar i/o ampliar l'aprenentatge dels infants.

Comentaris

KREACRAFT (Aida) ha dit…
Totalment d’acord amb tu Joel. I no oblidar que passar una estona amb els petits llegint llibres físics també va bé.
Jo li llegeixo llibres a la meva neboda petita i la veritat es que li encanta. Veu un llibre i s’emociona i per mi és una alegria. Ja que, m'encanta llegir.

Una abraçada.
Salut.
Joel Artigas ha dit…
També estic molt d'acord amb el que dius: ens cal llegir utilitzant el llibre també, de fet si aconseguim transmetre aquesta emoció, ganes de llegir, curiositat, ..., ells agafaran les ganes i l'hàbit de la lectura.

Gràcies per aquest comentari. Moltes salutacions Aida!

Una abraçada.
leapfrog ha dit…
Yo creo que está muy bien esta idea. La verdad es que cada vez es más usual que los niños solo toquen cuentos electrónicos, y como comenta Aida más arriba, no hay que olvidar que pasar un ratito leyendo libros físicos está muy bien también.
Teresa