La Cuqueta el musical: un regal original

Avui us presento La Cuqueta el musical, una idea molt original que van decidir fer uns pares per tal de felicitar el primer aniversari del seu fill. Tal i com ens expliquen La idea de La Cuqueta "el musical", era la de fer un regal especial per celebrar el 1er aniversari del nostre fill Julián. Voliem fer-li un regal original, que no es pogués comprar amb diners, no voliem anar a una botiga i comprar el regal més meravellós del món. 

El regal conté l'enregistrament del musical La Cuqueta, composat i interpretat pels propis pares. Tota una obra d'art, ja que té molt de mèrit. Aquí en teniu el vídeo perquè en feu una ullada:


En aquest espai també se'ns facilita la lletra de la cançó, la realització d'aquest projecte i el seu objectiu i la possibilitat de descarregar-nos tot el material per a poder-lo aprofitar. Així doncs, des d'aquí vull donar les gràcies als pares d'en Julián per la gran aportació que ens comparteixen. Trobo que aquest regal serà recordat anys i anys, tanmateix si haguessin decidit comprar qualsevol cosa al seu fill, de ben segur que aquest primer any l'haguessin oblidat ràpidament. Moltes gràcies!

*Informació extreta del bloc Idees Magistrals

Comentaris

alex xander ha dit…
Hello friends
Want to change the ringtone? Want to be attractive and unique? Want to have beautiful tone? We will show you the five most popular ring tones you hear and install for free when you have no time:

- Love Yourself ringtones
- More Than You Know ringtones
- Best Friend ringtones
- Tu Mera Hai sanam ringtones
- Let Me Love You ringtones


This is my home page where you can reference and install more ringtones: https://ringtonesmobile.net/

People install and share to get the best ringtone for your mobile. Thanks for care.