Filsh: descarregant vídeos de la xarxa

Avui he conegut Filsh, una aplicació web que ens permetrà descarregar vídeos allotjats a la xarxa, així com Youtube, Dailymotion, Vimeo, Blip, Metacafe, entre d'altres. Tal i com se'ns explica des d'altres blocs, la millor aplicació que se'ns ofereix és la possibilitat de descarregar i guardar el vídeo seleccionant en diferents formats: mp3, wav, mp4, avi, ... (com podeu observar els formats son tan de vídeo com d'àudio). 


Accedir a Flish és totalment gratuït, només caldrà registrar-nos i ja podrem fer servir les seves aplicacions. Val la pena que hi entreu i n'exploreu les seves possibilitats. No tingueu por, ja que és molt fàcil de fer servir i molt intuïtiu. Tanmateix, a continuació us presento els primers passos que ens cal fer per a descarregar-nos qualsevol vídeo: 
  • Aneu a qualsevol lloc web on hi hagin emmagatzemats arxius de vídeo (Youtube, Dailymotion, ...) i cliqueu damunt de la seva imatge per visualitzar-lo (pas típic per veure un vídeo). 
  • Copieu la seva direcció url (és allò que us surt a la vostra barra de navegació d'internet). 
  • Enganxeu la url a Filsh, a la pestanya que hi posa Video link (si voleu posar més d'un vídeo cal que cliqueu damunt del símbol + i poseu les direccions url dels vídeos que desitgeu). 
  • Seleccioneu el format de conversió a la secció Step 2 (Conversion options) i accepteu les condicions d'ús. 
  • Cliqueu damunt del botó Next i escolliu a on voleu guardar el vídeo que voleu descarregar. 

    Tutorial Filsh

    Comentaris

    Miren ha dit…
    Vaya, qué casualidad, justo hoy me han enseñado a bajar videos de youtube con real one player. Un saludo
    Joel Artigas ha dit…
    Coincidéncia Miren! Ahora ya sabes que existe más de una aplicación web para hacer lo mismo. Sin embargo creo que Filsh es mejor que el Real one player ...

    Gracias por el comentario Miren! Nos leemos! Salutaciones.